Sådan deaktiveres indlæsning af fjernindhold og billeder i Mail for Mac

E-mails indeholder ofte fjernindlæst indhold, og de fleste e-mail-klienter, inklusive Mac Mail-appen, vil som standard automatisk ilægge disse fjernbilleder og fjernindhold i en e-mail. Dette er praktisk og ønsket af mange, da det gør HTML og rige e-mails vises som påtænkt, herunder ting som HTML-signaturer.

Men indlæsning af fjernindhold i e-mail-meddelelser kan også være uønsket for nogle Mac-brugere, fordi fjernindlæst indhold også kan bruges af en e-mail-afsender til at tjene som en læsekvittering eller endda som en angrebsvektor af skrupelløse typer (som vi ser rigtigt nu med epos GPG skræmme). Endelig kan nogle Mac-brugere muligvis deaktivere fjernindlæsning af indhold i e-mails, fordi det kan reducere båndbreddeforbruget, hvilket kan være nyttigt for mobilplaner og lavhastighedsinternetforbindelser.

Vi viser dig, hvordan du deaktiverer indlæsning af fjernt indhold, der findes i e-mail-meddelelser i Mail for Mac-appen.

Sådan deaktiveres fjernindlæsning af indhold og billeder i Mail for Mac

Hvis du deaktiverer fjernindlæsning af indhold og billeder i Mail, betyder det, at du manuelt skal godkende indlæsningen af ​​fjernbilleder pr. E-mail.

  1. Åbn Mail-appen i Mac OS
  2. Træk menuen "Mail" ned og gå til "Indstillinger"
  3. Klik på fanen "Visning"
  4. Fjern markeringen i feltet for "Indlæs fjern indhold i meddelelser"
  5. Afslut fra Mail-indstillinger

Alle nye indgående e-mail-meddelelser med fjernindhold, billeder, læs kvitteringer og email-bekræftelser, rige email-HTML-signaturer med billeder og andre e-mail-sporing og fjernbelastede data bliver ikke længere automatisk indlæst i e-mail-meddelelsen, men de skal i stedet godkendes på hver e-mail.

Godkendelse af indlæsning af fjernindhold på hver e-mail-besked kan være irriterende, og e-mails vil blive ustylede og grimlere som standard med denne indstilling aktiveret. Men det har også fordele, som forhindrer en afsender i at vide, om du har åbnet en e-mail-besked. Det kan være særligt nyttigt for spammere og uopfordrede e-mails, fordi de ofte bruger de læste kvitteringer for at bekræfte, at en email-adresse er gyldig, og at nogen kigger på e-mail-beskeden. Derudover indeholder mange e-mail-HTML-signaturer også disse læsere, så blokering af fjernindlæst indhold kan samtidig bryde det forventede udseende af en e-mail-underskrift med billeder samtidig med at stoppe den læsede kvitteringsadfærd.

Der er også potentielle sikkerheds- og privatlivsfordele ved at deaktivere fjernindlæst indhold i meddelelser, som f.eks. At forhindre e-mail-GPG-udnyttelsen (nogle forskere anbefaler at deaktivere fjernindlæsning af indhold / billeder ud over at bruge Signal til krypteret kommunikation også i det mindste indtil den sikkerhed GPG-fejl er patched) eller andre potentielt lignende angrebsvektorer.

Dette er virkelig lidt avanceret, og uanset om det er fornuftigt for dig at deaktivere fjernindlæsning af indhold i e-mail-meddelelser, er det helt op til dig, din tolerance for læsekvitteringer og relaterede privatlivets konsekvenser, din båndbredde og meget mere. De fleste almindelige Mac Mail-brugere vil sandsynligvis ikke deaktivere denne funktion.

Hvis du deaktiverer fjern indholdsindlæsning i e-mail-beskeder i Mac Mail-appen, kan du også deaktivere fjernindlæsning af indhold og billeder i e-mail-meddelelser på Mail til iPhone og iPad.

Har du nogle tips eller tanker om fjernindlæst email-indhold? Del med os i kommentarerne nedenfor!