VirtueDesktops - Virtuelle stationære pc'er med stil

Hvis du er noget som resten af ​​os Mac-geeks, dør vi til Mac OS X Leopard 10.5-udgivelsen og dens sneglefulde nye funktioner. Heldigvis kan vi have Spaces teknologi lige nu, en af ​​Leopards cooleste funktioner, med et program, der hedder VirtueDesktops. VirtueDesktops er en virtuel desktop manager, der har nogle fantastiske funktioner og en meget attraktiv grænseflade med afkøle overgange og enkle tastetryk for at aktivere.

Installation af VirtueDesktops er super simpelt, og et lille ikon dukker op i din menulinje med præferencer, mellemrum og nogle funktioner i det:

Jeg kan personligt bruge tastetrykkene (skift-kontrol-piletasterne og skift-fanen) til at aktivere skrivebordskoblingen, men du kan gøre det via menuen, hvis du foretrækker det. Hvis du trykker på skift-fanebladet, fremkommer denne menu for nemt at skifte rundt på stationære computere:

Skift mellem stationære computere er en flot animering, der roterer i midten af ​​skrivebordet for at afsløre det næste virtuelle skrivebord. Dette program er fantastisk! Du vil snart undre dig over, hvordan du nogensinde har boet uden det.

Udvikler hjem

Hent nu