Liste over komponenter i et POS-system

Mange detailbutikker, restauranter og natklubber er afhængige af POS-systemer (POS) for at hjælpe med at holde forretningstransaktioner kørende. POS-systemer giver edb-effektivitet og journalføring, når de udfører salgsprocedurer. Der er mange forskellige komponenter, der kan bruges med et salgsstedssystem, og nogle typer virksomheder kræver flere komponenter end andre. Afhængigt af hvad systemet bruges til, eller hvilke typer funktioner der ønskes, kan de fleste virksomhedsejere oprette det ideelle POS-system, der passer til deres behov med de komponenter, de vælger.

Back Office-server

Liste over komponenter i et POS-system

Backoffice-serveren er i det væsentlige den vigtigste computer, hvor relevant virksomhedsinformation, såsom stregkoder, priser og salgsrapporter, programmeres og lagres. Denne komponent fungerer også som den vigtigste informationskilde for netværket, hvis flere enheder er i brug i hele virksomheden. Uanset hvor mange computere der er inkluderet i virksomhedsnetværket, vil backoffice-serveren være den komponent, hvor al relevant software downloades.

Overvåge

Liste over komponenter i et POS-system

Skærmen er skærmen, hvor salgspersonale ser salgsoplysninger, når en transaktion er i gang. Efterhånden som varer tilføjes, kan personale (og undertiden lånere) se listen over akkumulerede varer, pris, skat, besparelser, subtotaler, totaler og enhver anden relevant information vedrørende den type virksomhed, der udføres. Skærmen fungerer sammen med backoffice-serveren og andre komponenter såsom en mus, pengeskuffe, printer og undertiden et tastatur (medmindre der er installeret en berøringsskærmskærm, der muliggør nøglefri indtastning).

Stregkodescanner

Mange detailbutikker, restauranter og natklubber er afhængige af POS-systemer (POS) for at hjælpe med at holde forretningstransaktioner kørende. POS-systemer giver computerstyret effektivitet og journalføring, når de udfører salgsprocedurer. Der er mange forskellige komponenter, der kan bruges med et salgssted ...

Stregkodescannere henter kodede prisoplysninger ved hjælp af en laserstråle til forskellige varer. Disse komponenter er ofte fladt glas i bunden af ​​tælleren nær kasseapparatet med en laserstråle under glasset for at fange stregkoden. Nogle stregkodescannere er håndholdte, hvilket gør det muligt for sælgere at scanne genstande, der er for store eller tunge til at løftes til en tæller.

Kontant skuffe

brugt, tbackfice, server, kontanter, kode, punkt, salg, salg, kræve, skuffe, skærm, butikker, opbevaring, kørsel, systemer

POS-systemer i detailbutikker har oftest en elektronisk pengeskuffe. Som en typisk pengeskuffe bruges den til at holde penge indsamlet til varer eller tjenester. Disse komponenter styres også af back office-serveren og er programmeret til at åbne efter udpegede opgaver eller digitale kommandoer.

Tastaturer

Liste over komponenter i et POS-system

Tastaturer er en vigtig komponent, der skal bruges med backoffice-serveren. Tastaturet bruges til at indtaste varer, tjenester, prisoplysninger, opdateringer og alle andre oplysninger, der er vigtige for at drive virksomheden. Salgssteder, der fungerer uden berøringsskærme eller stregkodescannere, kan også kræve et tastatur. Selv når berøringsskærmskærme bruges på terminaler på arbejdsstationen, kan tastaturer stadig være nyttige til indtastning af noter, detaljer eller ændringer til de købte varer eller tjenester.

Printer

Mindst en lille printer føjes normalt til POS-systemet. Denne komponent kan programmeres fra backoffice-serveren til at producere tilpassede kvitteringer eller fakturaer til kundebrug. Printeren kan også bruges til udskrivning af salgsrapporter eller medarbejdernes tidskort.

MSR'er og PIN-pads

Liste over komponenter i et POS-system

Magnetstribelæsere (MSR) bruges til at indfange kredit- eller betalingskortoplysninger til behandling af salg. En MSR-komponent kan tilsluttes terminalen for at gøre det muligt for en kunde at stryge et kreditkort på betalingstidspunktet. I tilfælde, hvor betalingskort kræver personlige identifikationsnumre (PIN-koder), kan en bærbar PIN-kode inkorporeres i POS-systemet for at tillade protektor at indtaste sin PIN-kode privat. Nogle PIN-pads og MSR'er har også en skærm til registrering af signaturer, hvor kunder digitalt kan underskrive kredittransaktionskvitteringer.