Sådan søger du efter personer efter alder og placering

Hvis du leder efter en gammel ven eller klassekammerat baseret på hvor de bor og deres alder, skal du bruge folksøgningskataloger eller de sociale netværk, du tilhører. Nogle websteder giver dig mulighed for at se mere data og information end andre, så tjek forskellige websteder for de mest nøjagtige søgeresultater.

Søg efter sted

Trin 1

Åbn din computers internetbrowser for at besøge et gratis, pålideligt websted, der søger folk (se Referencer).

Trin 2

Find værktøjet "Søg" på webstedet for at finde folk efter sted.

Udfyld alle de oplysninger, du har om den person eller de personer, du leder efter. Indtast oplysninger om staten, byen og postnummeret. Søg efter personer ved at indtaste for- eller efternavne eller begge dele. Klik på "Enter" eller "Søg" for at begynde at søge i webstedsmappen efter match. Tillad hjemmesiden at behandle dataene, hvilket kan tage et par minutter afhængigt af databasens størrelse. Gennemse søgeresultaterne, når det er komplet for de personer eller den person, du leder efter.

Søg efter alder

Trin 1

Gennemse et populært socialt netværk, du tilhører. Log ind på netværket.

Trin 2

Klik på "Gennemse" eller "Søg" for at se gennem profilsamfundet og brugerne.

Trin 3

Indtast eventuelle præferencer og detaljer for at finde bedre resultater, når du leder efter personer, der bruger websteds søgeværktøjer. Indtast aldersgruppen. Du kan indstille en minimumsalder og en maksimumsalder.

Vælg "Søg" for at søge på webstedsmappen med dine valg og aldersindstillinger.