Apple til at lancere iWatch Slidbar enhed den 9. september

Apple vil afsløre den nye "bærbare" enhed sammen med iPhone 6 den 9. september ifølge en ny rapport fra den velkendte Re / Code.

I almindelighed benævnt "iWatch" betegner Re / Code-rapporten det en "bærbar" og nævner, at det nye Apple-produkt vil benytte sig af flere iOS 8-funktioner, herunder HealthKit og HomeKit. Re / Code spekulerer også på, at det kunne bruges til at have noget interaktion med Apple TV.

"Den nye enhed vil forudsigeligt gøre god brug af Apples HealthKit sundhed og fitness platform. Det vil også - forudsigeligt - gøre god brug af HomeKit, virksomhedens nye ramme for styring af tilsluttede enheder - selv om det ikke er klart, hvor bredt eller på hvilken måde. Selvfølgelig ville det være rart at tænde og slukke lyset fra mit håndled, selvom - eller navigere i min Apple TV (forsigtighed: Total spekulation) "

Tidligere rapporter fra Wall Street Journal og Reuters foreslog, at iWatch vil omfatte flere sundhedssensorer og en berøringsskærm med et buet glasdisplay. Ikke meget andet er kendt om den kommende Apple-enhed, ingen tilknyttede komponenter er lækket, og udseendet og prissætningen af ​​bærbare enheder forbliver et mysterium.

Nikkei og Re / Code oprindeligt rapporterede, at den bærbare iWatch-enhed ville debutere engang i oktober, men planer er tilsyneladende ændret, og Apple planlægger at lancere enheden, eller i det mindste annoncere det, tidligere end oprindeligt forventet. Selv om det tilsyneladende vil blive annonceret sammen med de nye iPhone-modeller, er det mindre sandsynligt, at det vil blive sat på salg omkring samme tid.