Installer nemt udenlandske apps på iPhone og iPad

Hvis du nogensinde har ønsket at få en udenlandsk app, der ikke er navngivet på dit modersmål, endsige native alfabet, på din iPhone, iPad eller iPod touch, har du sikkert bemærket, at det ikke er det nemmeste i verden. For en kan appbutikker adskilles, så for eksempel er nogle apps, der er tilgængelige i den amerikanske appbutik, muligvis ikke tilgængelige i Kina eller omvendt. Som vi har diskuteret før, er det ret nemt at downloade apps fra den amerikanske App Store uden for USA, men det kan være udfordrende at gå i den anden retning, og at finde nogle af disse udenlandske apps kan være særligt vanskeligt, når et apps standardalfabet er helt anderledes, og det er hvad vi dækker her.

Download Foreign Apps Direct

Mange udenlandske apps kan findes og downloades direkte til iOS ved at søge efter App Store-links, der findes i Google, eller ved at søge firmaets navn i App Store:

  • Metode 1: Brug Safari til at søge efter det pågældende appnavn og åbne linket via App Store, og tryk derefter på "Download"
  • Metode 2: Åbn App Store, tryk på "Søg", og derefter snarere end at søge efter app navn brugssøgning for at finde firmaets navn på appproducenten, der næsten altid er skrevet på engelsk, og download derefter derfra

Skærmbillederne nedenfor viser dette trick, når du forsøger at finde en app fra den kinesiske App Store, der har et Mandarin-navn fra den amerikanske App Store. Jeg er ikke i stand til at læse Mandarin, jeg har ikke den slankeste ide, hvad appnavnet er, men ved at søge efter appproducentfirmaerne (Xiamen) navn i stedet blev det returneret i søgeresultaterne alligevel:

Dette virker ikke altid, og nogle gange får du en fejl, der siger, at appen ikke er tilgængelig i dit land. Hvis du får den fejl, skal du gå til iTunes-metoden, som er beskrevet nedenfor.

Download Foreign App Store Apps & Overfør til iOS fra iTunes

Denne fremgangsmåde virker, hvis den ovenfor nævnte direkte-til-enhed-metode ikke gør det. Du skal bruge iTunes, en iOS-enhed, og enten et USB-kabel eller en Wi-Fi-synkronisering er aktiveret for at dette skal fungere:

  • Find et weblink til den app, du vil downloade, og lad webbrowseren starte det link til iTunes. Dette er normalt nemmest gennem Google, skal du bare søge på appnavnet eller indsætte i navnet, hvis det er et fremmed alfabet. fx https://itunes.apple.com/cn/app/id416048305?mt=8 er en app på den kinesiske App Store, som vi vil installere på en amerikansk iPhone
  • Med den udenlandske app, der nu er åbnet i iTunes, skal du klikke på knappen "Download" for at downloade den til din lokale computer
  • Når downloadingen er færdig, skal du gå til afsnittet "Apps" i iTunes (fra titellinjen eller sidebjælken) og finde appen
  • Med destinationen iPhone / iPad / iPod tilsluttet computeren skal du trække og slippe den udenlandske app på iOS-enheden for at kopiere den over

Når app synkronisering er færdig, skal du vende tilbage til iOS-enheden og navigere gennem startskærmen for at finde den udenlandske app nu installeret. Her er eksempelappen fra den kinesiske App Store, der sidder på en iPhone-startskærm, der ellers er forbundet med den amerikanske App Store:

I testen arbejdede dette for at finde og installere en udenlandsk App Store-baseret app på en hvilken som helst iOS-enhed, uanset om den er knyttet til den pågældende app-butik i den pågældende lande.

Hvis der er en endnu enklere måde, så lad os vide i kommentarerne!