Sådan kopieres musik til iPhone fra iTunes

"Hvordan kopierer jeg musik til min iPhone fra iTunes?" Er et ret almindeligt spørgsmål. Heldigvis kopierer du musik til en iPhone fra iTunes, er det ret nemt, når du lærer at gøre det, selv om du ville blive tilgivet, hvis du finder musikkopiprocessen lidt forvirrende ved første øjekast. Det viser sig, at der er flere måder at få musik på en iPhone fra iTunes, men vi viser dig den nemmeste måde, der indebærer en simpel træk og slip musikoverførsel på iPhone.


Denne metode, som jeg synes er den nemmeste at opføre sig mest som andre computerinteraktioner, gør det muligt at vælge musik og trække og slippe det for at kopiere til iPhone fra iTunes. Dette er ikke det samme som afspilningsliste-synkroniseringsmetoden, da i stedet for at oprette musikafspilningslister i iTunes for at synkronisere til iPhone, vil du i stedet kunne styre musik og kopiere pr. Sang og per album.

Sådan kopieres musik til iPhone fra iTunes med Drag & Drop

Dette fungerer med stort set alle versioner af iTunes og alle iPhone:

  1. Slut iPhone til computeren med iTunes ved hjælp af et USB-kabel * Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du starte iTunes
  2. Vælg iPhone i iTunes-appen **, og gå derefter til oversigtsvisningen og rul ned til afsnittet "Indstillinger"
  3. Marker afkrydsningsfeltet for "Manuel håndtering af musik og videoer" og klik på "Udført"
  4. Gå nu tilbage til iTunes musikafspilningslisten "Min musik" sektionen
  5. Vælg den eller de sange, du vil kopiere til iPhone fra iTunes, og klik og træk dem i sidebjælken på iPhone for at starte musikkopiering
  6. Gentag som nødvendigt for anden musik, du vil kopiere til iPhone

* Du kan også bruge Wi-Fi-overførsel, hvis du har det setup, men kopiering af musik fra iTunes er normalt hurtigere og mere pålidelig med et USB-kabel tilsluttet til iPhone.

** Valg af en iPhone med iTunes 12.4 er mindre end indlysende, her er hvordan du gør det.

Det er alt der er til det. Så længe iPhone er tilsluttet iTunes (via USB eller wi-fi), kan du trække og slippe musik på iPhone for at kopiere den fra iTunes.

Musikken kopieret fra iTunes vises i "Musik" -appen på iPhone, som forventet:

For mig er det meget nemmere at forklare og bruge end at oprette en ny afspilningsliste, som synkroniserer, men nogle gange bringer det med ting, du ikke vil have eller den automatiske udfyldning, eller et utal af andre mulige iTunes hovedpine. En anden fordel for at håndtere din musik manuelt på denne måde er, at du faktisk kan kopiere lyd og musik direkte fra filsystemet til en iPhone uden først at importere det til et iTunes-bibliotek.

Nu kan du nyde din musik på farten fra iPhone, den nemme måde. Spil det i en bil, via hovedtelefoner, stereo, enhver AUX-tilslutning eller ud af den lille højttaler, nyd det!