Sådan får du hurtigt at få aktiekurser fra Safari URL Bar på Mac

Safari til Mac kan hurtigt give dig aktiekursnoteringer for ethvert ticker-symbol lige fra adresselinjen, der giver endnu en måde at holde styr på aktier for dem, der kan lide at følge den daglige tur på aktiemarkedet.

Selvfølgelig kan du bare google eller websøg efter et tickersymbol også, men en Safari-funktion kaldet Safari Suggestions tilbyder en ultra hurtig måde at få prisen på en bestand på uden at skulle søge på internettet. Alt du behøver er ticker-symbolet.

Dette er et super simpelt trick, her er hvordan det virker:

Sådan får du aktiekursudbud fra Safari Address Bar på Mac

Alle moderne versioner af Safari til Mac skal understøtte denne funktion:

  1. Åbn Safari, hvis du ikke allerede har gjort det
  2. Klik på URL-adresselinjen (eller tryk på Command + L) og indtast det ticker-symbol, du vil tjekke prisen for, for eksempel "AAPL"
  3. Den aktuelle pris på det indtastede ticker symbol vises under adresselinjen, ved at klikke på det pågældende resultat åbner aktie symbolet i Yahoo Finance

Det er alt der er til det. Du kan tjekke næsten ethvert stock symbol på denne måde, og de fleste ETF og fonde bør også arbejde, selvom jeg har fundet, er der nogle, der ikke er registreret som ticker symboler korrekt og ikke vises med et pristilbud.

Bemærk, at hvis du deaktiverede Safari Suggestions på Mac'en, vil stock ticker symbol lookup trick ikke fungere. Disse indstillinger er tilgængelige i Safari-indstillingerne og er som standard aktiveret, men nogle brugere kan muligvis have slået funktionen fra, hvis Safari fryser op, når adresselinjen er valgt, noget der i nogle tilfælde kan ske på ældre Mac'er eller langsommere internetforbindelser. Funktionen Safari-forslag er forskellig fra søgeforslagsfunktionen, som tilbyder forslag til lignende søgeartikler i Safari-webadressefeltet, mens du skriver. Hver kan aktiveres eller deaktiveres uafhængigt, hvis det ønskes, ligesom du kan skjule favoritmenuen i Mac Safari også.

Dette er blot en af ​​utallige måder at få aktiekurser på en Mac, du kan også få aktuelle priser på ticker-symboler med Spotlight, fra undervisningscenter-afsnittet, med en Dashboard-widget eller med Siri. Så uanset om du er en tyr eller bjørn, er du aldrig langt fra at vide, hvor markedet er i bevægelse, eller bare hvis du vil vide, hvor mange penge du ville have, hvis du havde købt Apple-lager i stedet for Apple-produkter, hvis du ønsker en subtil påmindelse om at investere for fremtiden.