Sådan bruges Avery 5309 med Word 2007

Word 2007 indeholder en række etiketindstillinger, som du kan anvende på din side. Du finder forudindstillede dimensioner til postetiketter, filmappetiketter, bordtelte, visitkort og postkort. Hver er designet til at hjælpe dig med at arbejde mere effektivt. Avery 5309-indstillingen giver dig mulighed for at oprette teltkort, trykt på et papirark i standardstørrelse. Når du har valgt etiketten, kan du indtaste din tekst direkte i etiketvinduet eller på din side.

Trin 1

Vælg fanen "Forsendelser" i båndet, og klik derefter på "Etiketter" i gruppen "Opret".

Trin 2

Vælg "Indstillinger" i dialogboksen "Konvolutter og etiketter".

Trin 3

Vælg "Avery US Letter" fra "Etiketleverandører" i dialogboksen "Etiketindstillinger". Vælg "5309" fra "Produktnummer", og klik på "OK".

Trin 4

Indtast dit indhold i feltet "Adresse" i etiketvinduet, eller lad det være tomt. For at udskrive indholdet direkte fra dialogboksen skal du lægge papiret i printerbakken og klikke på "Udskriv". Klik på "Nyt dokument" for at indlæse siden på din skærm i stedet.

Trin 5

Indtast indholdet af teltkortet på din side (hvis du valgte at lade feltet "Adresse" være tomt i det foregående trin). Tryk på "Tab" -tasten for at gå videre til det næste kort på din side.

Placer Avery-teltkortene i printerbakken, når du er færdig. Vælg derefter Office-knappen, og vælg "Udskriv" og "Udskriv". Indtast antallet af kort, du vil udskrive i dialogboksen "Udskriv", og klik derefter på "OK".