Hvordan får jeg adgang til et netværksdrev?

Når du har oprettet et netværk i dit hjem eller på kontoret, kan du få adgang til et netværksdrev ved at kortlægge det til dit skrivebord. Kortlægning af et drev placerer et link på dit Windows-skrivebord. Dobbeltklik på linket viser indholdet af drevet, så du kan tilføje, slette eller redigere filer på netværksdrevet. For at få adgang til netværksdrevet har Windows en guide, der guider dig gennem processen med at linke til den eksterne maskine.

Trin 1

Dobbeltklik på ikonet \ "Mine netværkssteder \". Hvis du har Windows Vista eller 7, er dette ikon mærket \ "Netværk \" på skrivebordet. Dette åbner et nyt vindue med en liste over computere på dit netværk.

Trin 2

Dobbeltklik på den computer, der indeholder det netværksdrev, du vil have adgang til. Du får vist en liste over delte netværksdrev på computeren. Roden til hvert drev (C, D eller ethvert andet fysisk drev) er skjult. Du kan stadig få adgang til disse skjulte drev, hvis du har administratorrettigheder på maskinen.

Trin 3

Højreklik på det viste drev, og vælg \ "Kort netværksdrev. \" Indtast et nyt drevplacering, eller hold standardteksten. Hvis du vil kortlægge til roden på en harddisk, skal du indtaste \ "\\ c $ \ "til drevplaceringen. \" $ \ "tegnet bruges til skjulte netværksdrev.

Trin 4

Vælg et drevbogstav. Dette brev er repræsentationen for netværksdrevet, og det vises på din stationære computer med listen over fysiske drev. Tryk på knappen \ "OK \".

Indtast et brugernavn og en adgangskode, hvis du bliver bedt om det, og tryk på knappen \ "OK \". Dobbeltklik på ikonet \ "Denne computer \" på skrivebordet. Du ser det nyligt tilknyttede netværksdrev på din liste over tilgængelige drev.