Sådan tilsluttes en videobåndoptager til en Mac

Tilslutning af din Mac til din videobåndoptager er en ret smertefri procedure, så længe du har de rigtige forbindelser og kabler. Alt du skal gøre er at finde DVI-porten på din Mac, tilslutte Apple DVI-til-video-adapteren til porten og derefter slutte et S-Video-kabel til din videobåndoptager.

Trin 1

Du skal bruge en Apple DVI-til-video-adapter til din Mac. Nogle MacBooks og ældre iBooks og PowerBooks blev leveret med adapteren, så du har muligvis en tilgængelig. DVI-til-video-adapteren er en lille enhed, der i det væsentlige gør det muligt at føre et signal til VCR eller en hvilken som helst enhed med en S-Video-port.

Trin 2

Forskellige Mac-modeller kræver forskellige videoadaptere. Den gode nyhed er, at adapteren er relativt billig. iMac-modeller har en mini-DVI-port og bruger Apple Mini-DVI-til-video-adapteren. MacBook og 12 "PowerBook G4 bruger også denne adapter. Mac Pros har en standard DVI-port og kræver Apple DVI-til-video-adapteren. MacBook Pro-, Mac Mini- og Power Mac G5-computere bruger også sidstnævnte adapter.

Trin 3

Tilslut DVI-adapteren til din Mac, og tilslut derefter S-Video-kablet til S-Video-udgangsporten på DVI-adapteren. Hvis du har en videobåndoptager med en S-videoindgang, skal du blot slutte S-videokablet til videobåndoptagerens S-videoindgangsport. De fleste nye videobåndoptagere er S-videobåndoptagere. Din S-VCR er nu klar til at optage input fra din Mac.

Hvis du bruger en ældre videobåndoptager uden en S-video-indgang, skal du købe en S-video-til-komponent-videokonverter. Du kan muligvis også bruge et digitalt videokamera som en pass-through-enhed, tilslutte S-Video til videokameraet, mens det er sat på pause i optagetilstand og køre S-Video ud til videobåndoptageren.