Sådan kører du en restaurant i Sims 2: Åben for forretning

Elementer, du har brug for

  • The Sims 2

  • The Sims 2: Natteliv

“The Sims 2: Open for Business er en udvidelsespakke, der gør det muligt for dine simmere at drive deres egen virksomhed. Dine simmere kan købe lokalsamfund for at starte forretningen, som kan være en butik, arkade, fitnesscenter eller endda en restaurant. At drive en restaurant kan være en af ​​de sværeste forretninger i The Sims 2: Open for Business, fordi det kræver mindst tre ansatte og konstant opmærksomhed for at drive det ordentligt.

Klik på din sims telefon, og klik på "Start en virksomhed." Vælg et fællesskabsparti, du vil købe, og brug derefter en taxa til at gå til det lokale parti for at begynde at bygge.

Opret en bygning, der er stor nok til mindst to eller tre borde i siddeområdet, plus et køkken, et mænds badeværelse og et kvindeligt badeværelse. Du har også brug for plads til et pauserum for personalet med tv og sofa. Sørg for at give plads til udvidelse, fordi du vil være i stand til at tilføje, når kontanterne begynder at strømme.

Placer "Restaurant Podium" -genstanden fra "The Sims 2: Nightlife" nær forsiden af ​​din restaurant.

Anbring "Chef Station" -genstanden i køkkenet.

Brug forretningsmenuen til at ansætte mindst to ansatte (du kan bruge din egen sim til i alt tre).

Tildel en sim med høj madlavningsevne til at være kokken i køkkenet. Tildel en sim til at arbejde på restaurantens podium, og tildel den tredje sim til at være tjener. Du kan også lade restaurantens podium-sim skifte frem og tilbage mellem tjener og vært.

Tilføj dekorative detaljer og udvid din restaurant, når du får mere indkomst. Du har kun brug for borde med enkeltstole, da spillets kunstige intelligens ikke får Sims til at komme sammen. Tilføj en bar og et poolbord, og lej en sim til at arbejde konstant med baren.

Hold din kok konstant mad, selv når der ikke er nogen kunder. Dette vil øge hans madlavningsevne. Du kan også placere den ekstra mad i en vitrineskab for at tjene som afhentning.

Tips

Kør en restaurant som en familievirksomhed for at reducere antallet af medarbejdere, du skal betale. Du bliver muligvis til sidst nødt til at ansætte hjælp udefra, da restauranten bliver større, men du sparer stadig penge.

Arbejd din sim til niveau 10 i madlavning, inden du åbner din restaurant, og brug ham som kokken for at undgå at skulle betale en højt kvalificeret ekstern kok.

Sørg altid for at have et personale med passende størrelse med faciliteter såsom køleskab og komfur, tv, sofa og privat badeværelse for at holde deres motiver fyldt.