Hvordan man bygger en tank i Zoo Tycoon

Besøgende på din virtuelle zoologiske have i Zoo Tycoon kan øge deres nydelse af dit anlæg, mens de bruger flere penge, hvis du inkluderer vandudstillinger. Med tilføjelsen af ​​"Marine Mania" udvidelsespakken kan du bygge tanke og tilføje nye dyr som delfiner og hvaler til din zoologiske have. Ligesom deres kolleger over vandet kræver disse dyr, at der bygges et habitat, og dit første skridt i at skabe dette habitat er at bygge en tank.

Vælg det område, hvor du ønsker at bygge tanken. Du skal bruge et åbent rum tæt på en sti. Eventuelt løv eller eksisterende bygninger skal ryddes med bulldozerværktøjet.

Klik på "Konstruktion" i menuen til venstre på skærmen. Vælg "Tankbygning" fra de anførte muligheder. Klik på ikonet, der ligner væggene i en tank.

Klik og hold din venstre museknap nede i hjørnet af, hvor du vil placere tanken. Træk musen til det modsatte hjørne for at øge størrelsen, så den passer til området. Slip museknappen for at placere tanken.

Placer markøren over indgangen til tanken. Klik med musen for at tilføje indgangen. Placer altid en indgang nær en sti, ellers har dine besøgende ikke adgang til den nye udstilling.

Gå tilbage til fanen "Konstruktion", og vælg "Udstillingssten". Vælg sten at placere i din tank for at give dyr som sæler et sted at hvile uden for vandet. Klik på klippen, og klik derefter i tanken for at placere din vare.

Vælg elementet "Adopt Animals" fra venstre på skærmen. Vælg et havdyr, og klik på billedet. Gå tilbage til tanken, og klik et vilkårligt sted for at placere dyret.

Tips

Hold dine tanke rene ved at ansætte nok zoologisk personale til at vedligeholde hver udstilling.

Tjek dyreoplysningerne i fanen "Adopt Animals" for at se, hvilke andre ting havdyr ønsker at have i deres tanke.