Sådan testes et SD-kort

Secure digital- eller SD-kort er en type Flash-hukommelsesformat beregnet til brug i digitale kameraer, mobiltelefoner og utallige andre bærbare elektroniske enheder. SD-kort er også kompatible med din hjemmecomputer og er designet til at være en effektiv og bærbar metode til at gemme, kopiere og overføre data mellem enheder. Hvis du vil teste et SD-kort for at sikre, at det fungerer korrekt, kan du gøre det ved hjælp af din Microsoft Windows-pc.

Trin 1

Skub SD-kortet ind på din computers SD-kortstik, og tryk det ind, indtil det klikker på plads. Hvis kortet fungerer, skal din computer genkende det inden for få sekunder.

Trin 2

Klik på knappen "Start" på skrivebordet, og vælg "Computer" i menuen Start.

Trin 3

Dobbeltklik på SD-kortikonet for at se, om det åbnes. Når det åbnes, skal du være i stand til at administrere filerne som med enhver mappe på din computer. Filer kan klikkes og trækkes for at føjes til kortet, slettes fra kortet og trækkes til skrivebordet for at kopiere dem til din pc.

Trin 4

Gå tilbage til computermenuen, højreklik på ikonet, der repræsenterer SD-kortet, og vælg indstillingen "Egenskaber".

Trin 5

Vælg fanen "Værktøjer", og klik på "Kontroller nu" under afsnittet om fejlkontrol i menuen Egenskaber.

Trin 6

Kontroller alle mulighederne for at rette systemfilfejl og scanne for og forsøge at gendanne eventuelle dårlige sektorer på SD-kortet.

Klik på "Start" og vent et øjeblik, mens Windows kontrollerer SD-kortet for fejl.