Få pngcrush til Mac OS X med eller uden Xcode

PNGcrush er et billedoptimeringsværktøj, hvis primære funktion er at reducere den samlede filstørrelse af PNG-billederne på en tabsfri måde. Det er ganske populært hos både udviklere og designere, og selvom det er bundtet i nogle versioner af Linux fra get-go, er det ikke inkluderet i OS X som standard uden at installere Xcode. Vi dækker fire nemme måder at få værktøjet på Mac, med eller uden Xcode, og tilbyder også et fremragende gratis GUI-alternativ, som kan være mere passende for mange brugere.

ImageOptim, den fremragende pngcrush GUI Alternative

ImageOptim er et altomfattende billedoptimeringsværktøj, der også sker for at integrere pngcrush inden for dets evner. Fordi ImageOptim fungerer uden for png-filer og også håndterer jpg og gif, har det længe været vores generelle anbefaling til komprimering og optimering af billeder fra OS X:

  • Grib ImageOptim fri fra udvikleren

ImageOptim er meget effektiv, og reducerer i gennemsnit en filstørrelse på et billede uden tab af mellem 15-35%. Det er også et glimrende værktøj til hurtigt at fjerne EXIF-data fra billedfiler, hvilket gøres samtidig med reduktion af filstørrelse:

Dem, der er ubehageligt med kommandolinjen, skal holde sig til ImageOptim, fordi det er så nemt at bruge, understøtter træk og slip og batchbehandling, og det er dybest set ubestemt. Ikke desto mindre er der også en kommandolinjeversion af ImageOptim-CLI tilgængelig her, eller dem der er komfortable med Terminal kan fortsætte og bruge MacPorts eller Homebrew til at installere pngcrush uden ImageOptim.

At få pngcrush med Xcode

Hvis du har Xcode installeret i OS X, har du allerede installeret pngcrush, det sker bare for at blive begravet temmelig dybt i Xcode app-pakken på følgende sted:

/Applications/Xcode.app/Contents/Developer/Platforms/iPhoneOS.platform/Developer/usr/bin/pngcrush

Det er en ganske ginorm vej, så hvis du planlægger at bruge pngcrush direkte, kan du enten tilføje det til din PATH direkte eller oprette et alias for det i din .bash_profile:

alias pngcrush='/Applications/Xcode.app/Contents/Developer/Platforms/iPhoneOS.platform/Developer/usr/bin/pngcrush'

Hvis du går på denne rute, skal du selvfølgelig installere Xcode, hvilket er temmelig stort, og hvis du ikke er en iOS- eller Mac-udvikler, er det lidt overdrevet, bare for at få et kommandolinje pngcrush-værktøj. Derfor er MacPorts og Homebrew bedre muligheder.

Installer pngcrush i OS X med MacPorts

ImageOptim og ImageOptimCLI gør det ikke for dig, og du vil ikke installere Xcode? Du kan også få pngcrush gennem MacPorts eller Homebrew. At have MacPorts installeret i OS X er naturligvis en forudsætning. Hvis du ikke har det endnu, kan du installere det via kilde, en simpel pakke eller svn direkte fra udviklerne.

sudo port install pngcrush

Installation af pngcrush med Homebrew

For Homebrew-brugere er det simpelt at installere pngcrush som normalt:

brew install pngcrush

Selvfølgelig skal du først installere Homebrew, hvilket nemt gøres ved at udføre følgende kommando fra Terminal:

ruby -e "$(curl -fsSL https://raw.github.com/mxcl/homebrew/go)"

Hvis du har problemer med at installere Homebrew eller MacPorts, har du formentlig ikke installeret kommandolinjeværktøjer for nylig. Gratis og tilgængelig fra Apple kræver installation af Command Line Tools separat, at der er logget på en Developer Center (den frie sort fungerer fint).

Brug pngcrush fra kommandolinjen

Uanset at du har brugt Homebrew, MacPorts eller et Xcode-alias til at installere pngcrush, er det samme med værktøjet, og det grundlæggende format er som sådan:

pngcrush inputfile.png outputfile.png

Indtastningsfilen ændres ikke, den bliver dupliceret, da uddatafilen givet et andet navn som sådan:

pngcrush ~/Desktop/BloatedImage.png ~/Desktop/CompressedImage.png

pngcrush vil give en rapport om komprimeringen, der viser den samlede filstørrelsesreduktion og hvor meget CPU blev brugt i processen:

Best pngcrush method = 10 (fm 5 zl 9 zs 1) for /Users/OSXDaily/Desktop/PngCrushTest.png
(29.90% IDAT reduction)
(25.23% filesize reduction)
CPU time used = 0.249 seconds (decoding 0.024,
encoding 0.217, other 0.008 seconds)

Ligesom ImageOptim er det meget effektivt at reducere filstørrelsen af ​​PNG-dokumenter:

I modsætning til ImageOptim fungerer pngcrush imidlertid ikke på andre billedfilformater.