Sådan ses Long Term Stock Performance Charts i iPhone Stocks App (5 år og 10 år)

Stocks app på iPhone gør det nemt at holde øje med markederne og porteføljebeløbene, og du kan hurtigt se, hvilken præstation der er på en given dag med et hurtigt overblik. Når du har valgt et individuelt ticker-symbol eller markedsindeks, kan du bore dig videre med Stocks app, der tilbyder diagramvisninger af aktivitet i løbet af 1 dag, 1 uge, 1 måned, 3 måneder, 6 måneder, 1 år og 2 år. Det er utvivlsomt nyttige oversigter over aktier og beholdninger, men for langsigtede investorer er de temmelig korte perioder, og mange kan lide at se chartret langsigtet præstationsafkast (eller mangel deraf) over en 5-årig og 10-årig periode. Takket være et lille kendt trick på iPhone kan du hurtigt se de langsigtede 5-årige og 10-årige performance charts af enhver ticker i Stocks app.


Dette er et super simpelt tip til iPhone Stocks-appen, men det er stort set ukendt og ret godt skjult,
her er hvad du skal gøre for at kontrollere langsigtede diagrammer. Vær sikker på at du har tilføjet et par lagre eller ticker symboler til Stocks app på iPhone for at få brug for dette trick.

1: Vælg Stock Ticker eller Market Index i Aktier App

Først skal du åbne Stocks app som normalt. Derefter navigere til og trykke på ticker symbolet eller markedsindekset, som du gerne vil se på længere sigt 5 års eller 10 års præstationsvisning for. I eksemplet nedenfor vælger vi "C" for Citibank:

2: Drej iPhone-skærmen for at se 5 år og 10 års diagramrækkefølge

Når den valgte aktiemarkør eller markedsindeks er valgt i Stocks app, skal du blot dreje iPhone-skærmen for at være vandret. Du kommer nu ind i en større præstationsdiagramvisning, der afslører to ekstra intervalindstillinger: 5 år og 10 år, tryk blot på en af ​​dem for at se det langsigtede præstationer for det valgte tickersymbol. Her er den samme "C" ticker i en 10 års visning, imponerende:

Når du er i den horisontale præstationsvisning, kan du svinge til venstre eller højre for at se andre stock symboler og markedsindekser, der er blevet tilføjet til Stocks app watchlisten. Dette er en fantastisk funktion, selvom det er lidt kendt, kan fremtidige versioner af Stocks app også tilføje tekniske indikatorer på den horisontale visning.

Husk, at du også kan få hurtige aktiemarkedsoplysninger fra Siri, selv om Siri har nogle problemer med at få langsigtede diagramdata, og derfor vil du stadig bruge Stocks-appen eller en separat app som Bloomberg Business-appen til bedre diagramdata.

Denne egenskab af Stocks app er virkelig stor, især da langsigtet ydeevne er det, der ofte betyder mest for folk, der bygger et redeæg eller en pensionskonto. Det er nyttigt nok, at man kunne forestille sig lignende langsigtede grafer og ydeevner, der er tilgængelige i andre iPhone apps, især med apps som sundhed og aktivitet, hvor evnen til at se langsigtet ydeevne eller specifikationer mangler meget, forhåbentlig kommer lignende funktioner til andre apps i fremtiden.

Selvfølgelig, hvis du ikke er ligeglad med aktiemarkedet og ikke bruger Stocks app, vil du sandsynligvis ikke være ligeglad med denne funktion, og i så fald kan du endda foretrække at fjerne Stocks-widgeten fra IOS-meddelelsescenteret også .