Mac App Store arbejder ikke eller viser opdateringer? Sådan opdateres App Stores på Mac

Er du nødt til at opdatere App Store eller iTunes Store fra en computer? Hvis du hurtigt vil opdatere App Store på Mac OS X, skal du bare trykke på Command + R på en hvilken som helst skærm i iTunes, iOS App Store eller Mac App Store, og siden genindlæses med hvad nye data venter, om det er en revideret Top Charts liste eller bare for at se de seneste udvalgte apps.

Command + R Opdaterer App Store øjeblikkeligt

Du kan opdatere enhver skærm i nogen af ​​Apple iTunes Stores, iBooks Store eller App Stores med denne metode, så længe du er på skrivebordsklienterne. Kommandoen + R-tricket fungerer fra Mac til Mac App Store og iOS App Store, mens Control + R er opdateringsnøglen til Windows i iTunes.

Genoplæsning af en App Store-side er også en nem måde at løse en række almindelige problemer på, f.eks. Når App Store hævder at være utilgængelig, vises nye appopdateringer ikke korrekt, eller hvis der ikke er købt varer, der for nylig er købt på den købte liste.

Hvis der stadig ikke vises noget i indkøbslisten efter en opdatering, kan det være skjult, her er det, hvordan man fjerner det.

Bemærk, at dette er for desktopversionerne af App Store, enten i Mac App Store eller iTunes App Store. På den mobile side af ting i iOS kan du typisk bare afslutte og genstarte iTunes eller App Store for at løse eventuelle problemer. Du kan også bruge det interessante gentagelsestryk til at tvinge opdatere iOS App Store. Hvis det ikke virker for iOS, skal du muligvis manuelt tvinge til at afslutte App Store selv eller endda genstarte enheden for at rette ophævede downloads og tvinge opdateringer til siden, da der ikke er nogen direkte opdateringstrik, som det er på skrivebordet.