Sådan lukker du en iPhone eller iPad uden brug af tænd / sluk-knappen

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan du slukker en iPhone eller iPad? I så fald er du ikke alene. Mens de fleste brugere holder deres iOS-enheder tændt hele tiden, kan det være, at nogle gange brugerne muligvis skal slukke en enhed helt, hvad enten den er til opbevaring, forsendelse, for at bevare batterilevetid eller anden årsag.

De nyeste versioner af iOS tilbyder en god softwarefunktion, der gør det muligt for brugerne nemt at lukke en iPhone eller iPad helt gennem systemmenuindstillinger uden at skulle bruge strømknappen eller andre fysiske knapper på enheden. I stedet kan du slukke enheden helt gennem software.

Denne vejledning vil gå gennem, hvordan du udfører shutdown-funktionen i iOS-indstillinger på en hvilken som helst iPhone eller iPad.

Bemærk, at nedlukning via Indstillinger er en ny kapacitet i moderne versioner af iOS, kun versioner af systemsoftware fra iOS 11 og fremover vil have denne funktion tilgængelig for dem.

Sådan lukkes iPhone eller iPad ned via Indstillinger

  1. Åbn appen "Indstillinger" i iOS
  2. Gå til "General" og rul hele vejen til bunden, og tryk derefter på "Luk" i blå
  3. På skærmen "Slide to Power Off" skal du trykke på knappen (i) og skyde den til højre for at afslutte enheden

IPhone eller iPad tændes og slukker helt.

Det er ret simpelt, og indstillingsmenuen tilgang til at starte et system lukkes, er lidt som  Apple-menuen lukket sås tilgang på en Mac, eller Start-menuen nedstrømningsmetode tilgængelig på en Windows-pc.

Videoen nedenfor demonstrerer, at du slukker en iPad via indstillingen Lukning af indstillinger. Det virker på samme måde at lukke en iPhone på denne måde.

Sådan tænder du iPhone eller iPad uden strømknappen?

Selvfølgelig kan du tænde iPhone eller iPad igen ved blot at trykke på tænd / sluk-knappen, men hvis du vil tænde enheden uden brug af tænd / sluk-knappen, skal du tilslutte en oplader til enheden og sætte den i en strømkilde.

Du kan bruge denne fremgangsmåde til at udføre en simpel genstartsoperation på iOS-enheder ved først at slukke for enheden og derefter tænde den igen.

En anden genstartstilgang, der undgår at bruge tænd / sluk-knappen eller en oplader, er at justere visse systemindstillinger, der kræver en genstart af software, som f.eks. Fed tekst eller nulstilling af netværksindstillinger.

For ældre versioner af iOS uden den nemme indstillinger mulighed for at lukke en iPhone eller iPad uden at trykke på tænd / sluk-knappen, kan de enten holde tænd / sluk-knappen (hvis muligt) eller stole på tilgængelighedsmenuerne for at slukke for apparatet på den måde.

Og hvis du undrer dig over, hvorfor skulle du muligvis slukke en enhed uden at bruge tænd / sluk-knappen i første omgang, ja, svaret varierer. Nogle gange kan brugere med handicap ikke fysisk trykke på en hardwareknap, eller nogle gange er en enhed indeholdt i et bestemt tilfælde eller kabinet, der forhindrer adgang til adgangsknappen, og et andet almindeligt scenario styrer en brudt strømknap, hvor den nye indstillingsmetode lukker ned gøres især lettere.