Sådan spores et faxnummer

En fax er et dokument, der transmitteres elektronisk over en telefonlinje. Fax kan sendes fra og til ethvert telefonnummer. De kræver ikke en særlig linje. Oprindelsen til enhver fax kan spores simpelthen ved at spore det telefonnummer, hvorfra den blev sendt. Du sporer et faxnummer på samme måde, som du sporer ethvert andet telefonnummer.

Hent din fax, og se efter det telefonnummer, hvorfra den blev sendt. Dette vises normalt enten øverst eller nederst på siden sammen med andre oplysninger såsom transmissionens dato og klokkeslæt og sidetal. Prøv at få det komplette nummer, områdekode inkluderet. Du vil have are-koden, hvis faxen blev sendt uden for dit lokale opkaldsområde.

Tag telefonnummeret på din fax og gå online. Du vil gerne kigge efter et telefonopslagssted. Disse er som internettelefonbøger. De giver alle de oplysninger, du kan finde i en typisk telefonbog plus meget mere. Mens du med et almindeligt telefonkatalog skal kende navnet på personen eller virksomheden, kan du i et online bibliotek typisk finde et telefonnummer på mange forskellige måder. En god onlinemappe til brug er 411.com. 411.com indeholder lister fra hele USA.

Gå til 411.com. Klik på fanen "Reverse Phone". Når siden kommer op, skal du bare indtaste dit faxnummer. Klik på Enter eller tryk på "Enter" -tasten på din computer. En ny skærm skal vises. På denne skærm skal du finde de oplysninger, der er tilgængelige om dette telefonnummer. Normalt vil disse oplysninger omfatte navn og adresse på ejeren af ​​den pågældende telefonlinje. Hvis det er en virksomhed, vises navnet på virksomheden. Dette inkluderer normalt også adressen. Adresseoplysninger vil normalt bestå af en gadenavn samt by og stat.

Find et unoteret nummer f. Det er ikke svært at spore et faxnummer. Der er dog tidspunkter, hvor du simpelthen ikke kan finde ejeren af ​​nummeret. Lejlighedsvis er et nummer unoteret, eller en fortegnelse vises uden ejeroplysninger. I dette tilfælde er transportørens navn ofte den eneste information, der gives. Dette vil være navnet på det telefonselskab, der ejer dette nummer. Hvis du ikke kan spore et faxnummer gennem et online bibliotek, kan du prøve et andet. Lejlighedsvis har man oplysninger, der ikke er tilgængelige på en anden.

Tips

Forskellige onlinetelefonkataloger fungerer alle på samme måde. Se bare efter en fane kaldet "omvendt opslag" eller "omvendt telefon" eller noget lignende. Du finder snart det, du vil have.