Kan jeg få kopier af tekster sendt til en anden telefon?

Mobiltelefonspionering er blevet stor forretning i USA. Når en ægtefælle tror på, at hans partner snyder ham, for eksempel hvis han ønsker bevis, kan han muligvis aflytte sms'er, der er sendt og modtaget på sin partners telefon.

Videresendelse af en tekstmeddelelse

Kan jeg få kopier af tekster sendt til en anden telefon?

Den nemmeste måde at få en kopi af en tekstbesked, der blev sendt til en anden telefon, er ved at videresende den fra den telefon, den oprindeligt blev sendt til. Du bliver nødt til at være i besiddelse af den telefon. Gå blot til Beskedsprogrammet, find tekstbeskeden og videresend den til det ønskede telefonnummer.

Kontakt din mobiltelefonudbyder

Hvis den pågældende mobiltelefon er på din opkaldsplan, kan du kontakte din udbyder og bede dem om et udskrivning af datoer, tidspunkter og numre på alle tekstbeskeder i en bestemt tidsramme. For at få en udskrift af det aktuelle tekstbeskedindhold skal du have en retskendelse. Oplysninger, der er opnået ulovligt, kan ikke bruges i en domstol.

Lovligheden ved spionering af mobiltelefoner

Kan jeg få kopier af tekster sendt til en anden telefon?

Flere og flere mennesker har grunde til at ville være i stand til at opfange andres tekstbeskeder. Men er denne type spionage lovlig? Der er virksomheder, der tilbyder software, som de hævder, giver dig mulighed for at aflytte andres telefonopkald og tekstbeskeder. Men normalt skal du midlertidigt have besiddelse af telefonen for at installere softwaren, og når du først er installeret på mobiltelefonen, kan du læse deres tekstbeskeder og endda lytte til deres samtaler.