Sikkerhedsopdatering 2014-002 1.0 til OS X Udgivet til Mac

Apple har udgivet en række sikkerhedsopdateringer til OS X, med støtte til OS X Mavericks, Mountain Lion, Lion og Lion Server. Opdateringen er simpelthen mærket som sikkerhedsopdatering 2014-002 og omfatter Safari 7.0.3, og er nu tilgængelig i App Store eller ved at downloade updater dmg direkte fra Apple.

Opdateringen anbefales for alle Mac-brugere at installere. Ledsagende noter er meget korte og angiver simpelthen, at opdateringen "forbedrer sikkerheden for OS X.", men de fulde sikkerhedsnotater kan findes nedenfor for de interesserede.

Typisk er den nemmeste måde at downloade og installere opdateringen via Mac App Store, tilgængelig via  Apple-menuen og "Software Update" -funktionen. Brugere kan også vælge at downloade den relevante opdatering fra Apple med nedenstående links:

  • 2014-002 for Mavericks
  • 2014-002 for Mountain Lion
  • 2014-002 for Lion

Selvom opdateringen er lille, anbefales det stadig at starte en hurtig backup af Mac med Time Machine, før du begynder. For at fuldføre installationen skal computeren genstarte.

IOS-brugere vil også finde en tilsvarende lille opdatering tilgængelig for deres enheder med samtidig udgivelse af iOS 7.1.1.

De komplette sikkerhedsanvisninger til opdateringen kan læses her hos Apple.