Indstil sprogprioritet i Mac OS X Lion Auto Korrigér for at forhindre unøjagtige korrektioner som "Farve" til "Farve"

Er autokorrektur i Mac OS X Lion kører du nødder? Vi har modtaget en hel del klager vedrørende Mac OS X Lions stavnings autokorrektionsfunktion, der fejlagtigt retter ting som britiske engelske ord til amerikanske engelske ord og ændrer stavningen af ​​nogle ord som "farve" til "farve" og så videre. Årsagen til dette er en sprogprioritetsindstilling, der skal angives ud over blot at angive et generisk sprog, og du kan indstille en regionsspecifik form for engelsk (eller spansk, portugisisk osv.), Der vil lette denne adfærd.

Vælg automatisk korrekte sprogprioriteter i OS X Lion

Autokorrektionsfunktionen er meget nyttig, så i stedet for at slukke for den, skal du angive en sprogprioritet, og du vil lindre den ovenfor nævnte irritation.

  • Åbn 'Systemindstillinger' og klik på ikonet 'Language & Text'
  • Klik på fanen "Tekst" og vælg rullemenuen ud for "Stavekontrol" (standard er 'Automatisk efter sprog').
  • Rul ned i menuen og vælg "Opsætning"

  • Klik på afkrydsningsfeltet ud for sprogvariationen og stavemåden, som du vil prioritere, for eksempel "British English"
  • Træk nu "British English" (eller din sprogindstilling) til toppen af ​​sproglisten, over "amerikansk engelsk"
  • Klik på "Udført" og lukk Systemindstillinger

Nu når du skriver 'farve', skal det ikke fortælle dig, at det er en skrivefelt, men genkend det som den korrekte stavning af det pågældende ord til dit land. De fleste af klagerne i denne adfærd kommer fra engelsktalende, og Mac OS X Lion har mindst fire sæt: amerikansk engelsk, britisk engelsk, canadisk engelsk og australsk engelsk, så sørg for at prioritere disse, som de passer til dig.

Hvis du vil deaktivere autokorrektur, kan du også gøre det, men husk at autokorrektion skal deaktiveres separat i Safari.