Fejlfinding af farvede linjer på skærmbilledet på en HP Pavilion ZD8000

Bærbare computere, inklusive HP Pavilion ZD8000, har en LCD (skærm med flydende krystaller). Denne teknologi kan prale med fantastisk grafik og funktioner; det har dog også nogle mangler. Nogle af disse fejl inkluderer fuzzy display, rystende skærm, der vises små prikker og lodrette eller vandrette linjer i displayet. LCD-skærmen er ekstremt følsom. En lille bump til skærmen eller at tabe computeren kan forårsage disse problemer. For det meste vil udskiftning af enten LCD-skærmen eller bundkortet - på grund af den indbyggede grafikkort - forekomme, hvis disse problemer eksisterer. Følg nedenstående trin for at bestemme, hvilken del af computeren der forårsager dit grafikproblem.

Trin 1

Afbryd alle eksterne enheder (printere, scannere osv.) For at sikre, at de ikke forårsager et problem.

Trin 2

Genstart computeren. Tryk på "F1" -tasten for at åbne BIOS-installationsværktøjet, når HP-logoet vises. Bemærk, om de farvede linjer vises i BIOS; i så fald er problemet hardware-relateret. Find en ekstern skærm og tilslut den til den bærbare computer for at bekræfte dette. Udskift LCD-skærmen, hvis der ikke vises farvede streger på den eksterne skærm, men dukker op på den bærbare computerskærm.

Udskift bundkortet, hvis der er linjer på begge, da dette indikerer, at problemet er med den interne videografik.

Kontakt en HP supporttekniker for yderligere hjælp til udskiftning af dele.

Fortsæt til næste trin Hvis der ikke vises nogen farvede linjer i BIOS.

Trin 3

Afslut BIOS, så computeren kan starte i windows.

Trin 4

Opdater dine videodrivere. Gå til hp.com for at finde de opdaterede videodrivere til din computer. Følg instruktionerne for at installere dem.

Genstart computeren.