Bevismonteringer til MacBook Air 3G

Beviser fortsætter med at tyde på, at Apple er dybt interesseret i at bringe 3G-kommunikation inden for fremtidige Mac'er, især MacBook Air. Lad os se på to stykker af nyere bevis for at se, om en MacBook Air 3G er bestemt til en fremtidig udgivelse.

Kundeundersøgelse Forespørger Om 3G Brug & MacBook Air
AppleInsider rapporterer, at udvalgte MacBook Air 2010-kunder har modtaget en interessant undersøgelse, der indeholder flere spørgsmål vedrørende 3G trådløs brug og MacBook Air. Specifikke spørgsmål omfatter, hvilken type 3G-forbindelser der bruges med MacBook Air, hvor ofte 3G bruges sammen med MacBook Air, og hvad ville få MacBook Air-ejeren til at bruge 3G i stedet for WiFi.

Patent viser 3G-antenne bag Apple-logoet
Sidste sidste år opdagede PatentlyApple flere patenter, der indikerer, at Apple har øget interessen for at udvikle hardware med indbygget 3G-kompatibilitet. Det mest interessante patent viser tydeligt Mac laptops med en GSM-kompatibel mobiltelefonantenne bag Apple-logoet. PatentlyApple sagde:

Denne nye antenne skal gemme sig bag det berømte Apple-logo og dermed give det et stærkere signal uden at intervenere metal eller andre ledende husvægge forstyrrer. Det er interessant at bemærke, at dette er Apples tredje telefoniske Macbook-relaterede patent i anden halvdel af 2010 og vil alle undtagen bekræfte, at dette er en bestemt trend Apple er fokuseret på

Patentet går derefter videre til detaljer om, at logoantennerne dækker et bredt spektrum af trådløse kommunikationer, herunder WiFi, GSM og GPS. Her er et af billederne fra patentet:

3G Apple Hardware
Ideen om, at 3G-kommunikation ville komme til Mac-linjen, er næppe langt hentet. Apple bygger allerede flere 3G-enheder, herunder iPad og iPhone, hvorfor ikke bringe 3G til deres bærbare Mac-linje? Dette virker som et af de næste logiske trin i MacBook-linjerne.

Konspiration og udtalelse
Nu for nogle hurtige konspirationsteori og mening her ... er patentet åbenbart at fortælle, men jeg synes, hvad der er mere interessant, er kundeundersøgelsen, der spørger MacBook Air-ejere om 3G-brug. Apple ved, at alt, hvad de siger eller gør, vil blive stærkt undersøgt, rost, gennemgået, dissekeret og spekuleret over. Hvis du var en konspirationsteoretiker, kunne du næsten se denne 3G-undersøgelse som en kontrolleret lækage fra Apple, hvor de begge bygger forventning og måler svaret på en MacBook Air 3G (eller MacBook Pro 3G for den sags skyld) længe før annonceringen af ​​sådanne enhed.

Endnu en anden dataplan?
Jeg tror, ​​at det eneste problem med en MacBook Air 3G er, at det ville føre til endnu en dataplan. Forestil dig at du allerede har en iPad 3G og en iPhone, du betaler allerede for to forskellige dataplaner. Hvis du har købt en MacBook Air 3G, skal du betale for endnu en plan? Det er lidt dumt, er det ikke? Forbrugerne vil helt klart have en altomfattende dataplan, der dækker alle deres enheder, men da disse ikke tilbydes rimeligt gennem luftfartsselskaber, resulterer brugerne i ting som jailbreaking en iPhone til opsætning af et trådløst hotspot, som derefter kan deles på tværs af deres hardware. Dette er ikke Apples problem, men det er problemet med cellebærere, og forhåbentlig er det en, der bliver løst snart.