Hvad betyder DVD-3?

Hver DVD på markedet har en betegnelse på bagsiden af ​​sagen, der angiver det område i verden, hvor den blev fremstillet eller beregnet til at blive solgt og lejet inden for. Betegnelsen "DVD-3" indikerer, at DVD'en er en region 3-film, som kun er beregnet til at blive solgt og set i nogle områder af Asien.

Fungere

Mange dvd'er, der produceres eller sælges uden for USA, er kodet med en specifik regionskode, så de kun kan bruges på dvd-afspillere, der matcher den specifikke kode. Filmproduktionsselskaber oprettede mandaterne til regional kodning i dvd'er i et forsøg på at kontrollere prisen på dvd'er i bestemte områder.

Geografi

En DVD, der er kodet med regionskode 3, kan normalt kun sælges i bestemte områder i det sydøstlige Asien og Kina. Region 3-kodning angiver en DVD, der fungerer på DVD-afspillere, der er fremstillet eller solgt i Hong Kong, Filippinerne, Korea, Taiwan, Indonesien og nogle dele af Thailand. En region 3 DVD afspilles kun i en region 3-kompatibel DVD-afspiller eller i en DVD-afspiller, der accepterer alle regioner, f.eks. De fleste DVD-afspillere, der sælges i USA. Nogle DVD'er fremstilles målrettet uden nogen form for regional kodning overhovedet, så de kan afspilles på enhver type DVD-afspiller hvor som helst i verden.

Funktioner

Region 3 DVD'er fungerer nøjagtigt på samme måde som enhver anden DVD, så længe de afspilles i en DVD-afspiller, der understøtter region 3-kodning. De fleste region 3 DVD'er indstilles til automatisk at afspille i enten den kinesiske eller koreanske version end på engelsk.

Overvejelser

Se i DVD-afspillerens instruktionsmanual eller se på producentens websted for at finde ud af, om den er kompatibel med region 3 DVD'er, før du køber DVD'en. Der er også lejlighedsvis yderligere nedbrud inden for region 3-kodning for at forhindre, at dvd'er eksporteres til bestemte lande eller regioner. Se på DVD'ens regionale oplysninger på bagsiden af ​​sagen for at finde ud af, om det kræver en bestemt type eller brad af region 3 DVD-afspiller.

Forebyggelse / løsning

Mange DVD-afspillere kan modificeres, så de kan afspille DVD'er med enhver regional kodning ved at indtaste en bestemt kode via enhedens fjernbetjening eller ved at åbne kabinettet og ændre de interne komponenter. Sørg for at trække stikket helt ud af en DVD-afspiller, før du prøver at ændre den. Vær opmærksom på, at enhver ændring annullerer din garanti og muligvis kan beskadige enheden uden reparation.