Sådan sendes ringetoner på iPhones

Hvis du elsker at dele dine medier med dine venner, kan du sende dem en ringetone, som du oprettede. Mens du ikke kan sende ringetoner fra telefonens indstillingsfiler, kan du downloade en app, der giver dig mulighed for at oprette ringetoner fra enten optagelser eller sange, du ejer, og derefter sende dem dine kontakter via e-mail. En af de bedst bedømte apps ifølge Apples App Store fra og med 2011 er Opret ringetoner !, som er gratis og giver dig mulighed for at oprette et ubegrænset antal ringetoner på 30 sekunder eller kortere.

Trin 1

Tryk på "App Store" på din iPhones startskærm. Tryk på knappen "Søg", og tryk derefter på søgefeltet. Indtast "Opret ringetoner!" og tryk på "Søg".

Trin 2

Tryk på listen for "Opret ringetoner!" Tryk på knappen "Gratis"; tryk derefter på det igen, når det bliver grønt. Indtast dit Apple-id og din adgangskode, når du bliver bedt om det.

Trin 3

Tryk på ikonet "Ringetoner" på din startskærm, når statuslinjen forsvinder. Tryk på enten "Optag ringetone" eller "Musik ringetone". Følg instruktionerne for at oprette en ringetone.

Trin 4

Gå tilbage til hovedmenuen, når du har oprettet den ringetone, du vil dele. Tryk på "Administrer ringetoner".

Tryk på den ringetone, du vil dele; tryk derefter på knappen i øverste højre hjørne, der ligner en filskuffe. Tryk på "E-mail". Indtast e-mail-adressen på den person, du vil sende ringetonen til. Skriv en besked i brødteksten i e-mailen, hvis du vil; tryk derefter på "Send".