Sådan installeres Microsoft OLE DB-udbyder til ODBC-drivere

Microsofts OLE DB-udbyder til ODBC-drivere indeholder MSDASQL.DLL-filen. Denne fil konverterer OLE DB-databaseopkald til ODBC-opkald, hvilket tillader forbrugerapplikationer, der kun understøtter OLE DB-databasegrænseflader, at bruge ODBC-database-back-ender. I de fleste versioner af Windows er Microsoft OLE DB Provider til ODBC-drivere installeret som standard. Desværre mangler 64-bit-udgaven af ​​Windows Server 2003 disse drivere, som blev frigivet, efter at operativsystemet blev frigivet. Disse drivere giver bagudkompatibilitet med ældre softwareprogrammer, så de kan bruge nyere databasesystemer.

Trin 1

Naviger til Microsofts "64-bit OLEDB-udbyder til ODBC (MSDASQL)" -websted (se Ressourcer.)

Trin 2

Klik på linket "Download" til højre for "WindowsServer2003.WindowsXP-KB948459-v2-x64-ENU.exe", hvis du bruger Windows Server 2003 på standard 64-bit pc-hardware, eller klik på linket til højre for "WindowsServer2003-KB948459-v2-ia64-ENU.exe", hvis du bruger Windows Server 2003 på 64-bit Intel Itanium-hardware.

Trin 3

Klik på "Kør" i det filhentningsvindue, der vises. Gem filen i en mappe på din computer, naviger til den downloadede fil på din computer, og dobbeltklik derefter på den.

Trin 4

Klik på "Næste" i vinduet "Installationsguide til softwareopdatering", der vises.

Trin 5

Læs licensaftalen, og klik derefter på "Jeg er enig" og "Næste", hvis du er enig.

Klik på "Udfør", når opdateringen er færdig med installationen.