Sådan ændres podcast afspilningshastighed på iPhone

Podcasts-appen på iPhone giver brugerne mulighed for at justere afspilningshastigheden, hvilket gør podcastspillet hurtigere eller langsommere. Hvis du undrer dig over, hvorfor det ville være nyttigt at justere podcastets hastighed, er der flere grunde; øget forståelse eller forståelse, fremskynde gennem uinteressante dele af en podcast eller måske min yndlingsbrug, som er at lytte til flere podcasts på kortere tid ved at øge afspilningshastigheden.

Tror du ikke har tid til at lytte til en podcast, fordi den er for lang? Tænk igen, bare fremskynde det. Kan jeg ikke forstå, hvad nogle hurtige ildtalere siger? Ingen propel, sænk den ned.

Justering af podcasts afspilningshastighed på iPhone er let og kan skiftes direkte i Podcasts-appen til enhver tid, ligesom du kan springe sektioner over. Lad os se, hvordan dette virker.

Sådan fremskynder eller sænk podcasts på iPhone

 1. Åbn appen "Podcasts" på iPhone, hvis du ikke allerede har gjort det
 2. Begynd at spille enhver podcast som normalt
 3. Se efter knappen "1x" i nærheden af ​​standardafspilningsknapperne, tryk på det for at begynde at justere afspilningshastigheden. Følgende afspilningshastighedsindstillinger er tilgængelige:
  • 1x - standard afspilningshastighed
  • 1, 5x - podcasten spiller 50% hurtigere, det er måske den mest fornuftige tilpasning for hurtigere ting
  • 2x - podcasten spiller dobbelt så hurtigt, det kan lyde for hurtigt og ændrer tone og tonehøjde af stemmer med en smule, hvilket kan gøre forståelsen mere udfordrende. Bedst til at springe gennem en kedelig del af en podcast, hvor forståelse er mindre vigtig (eller hvis du kan lide lyden af ​​Alvin og The Chipmunks)
  • 0, 5x - skære afspilningshastighed i halvt og sænk det dramatisk, dette kan forbedre forståelsen, hvis en højttaler taler for hurtigt, eller hvis du bare vil virkelig groke, hvad nogen siger

Du kan justere podcast afspilningshastigheden til enhver tid i en podcast bare ved at trykke på 1x knappen.

Forhøjelse af en podcast vil påvirke højttalerne stemmer, lyde, musik og al anden støj inden for podcast-episoden, så det er en god ide at bruge funktionen konservativt, da en 2x hastighedsforøgelse virkelig kan gøre tingene lyde sjove.

At sænke en podcast er blandet, mens det kan øge forståelsen, hvis nogen taler alt for hurtigt, det kan også lyde sjovt. Jeg vil ikke nødvendigvis anbefale at bremse en podcast med denne metode, medmindre du virkelig vil af en eller anden grund, fordi det ofte har den ejendommelige virkning at slurring højttalerne stemmer og få dem til at lyde stærkt beruset.

Det er værd at bemærke, at skiftende YouTube-afspilningshastighed ikke har næsten lige så stærk som en indflydelse på lydens og lyde af showet, så det kan bare være en algoritmisk justering, der får folk til at lyde som chipmunks, når de bliver sped eller drukne, når de sænkes. Dette tyder på, at en fremtidig version af iOS Podcasts-appen teoretisk kunne forbedre afspilningsjusteringen for at have mindre indflydelse på tonehøjde.

En anden mulighed for at springe gennem dele af podcasts eller til at skrubbe igennem dem ved hjælp af glidebryteren Control Center eller skyderen i Podcasts-appen, men så ville du ikke høre nogen af ​​diskussionen overhovedet.