Jailbreak iOS 4.3.1 med Redsn0w 0.9.6rc9

Redsn0w 0.9.6rc9 er den første uhærdede iOS 4.3.1 jailbreak, der er tilgængelig for både Mac OS X og Windows. Redsn0w er et af de nemmere jailbreak-værktøjer, der skal bruges, følg bare instruktionerne, og du vil blive jailbroken om få minutter.

Denne vejledning vil udføre en uhørt jailbreak med iOS 4.3.1 på iPhone 3GS, iPhone 4 GSM, iPod Touch 4G, iPod touch 3G, iPad og Apple TV 2. Bemærk, at iPad 2 og iPhone 4 CDMA ikke understøttes af denne version af redsn0w. Hvis du er afhængig af ultrasn0w til en iPhone-oplåsning, skal du ikke bruge denne version af redsn0w.

Sådan Jailbreak iOS 4.3.1 ved hjælp af Redsn0w 0.9.6rc9

  1. Download iOS 4.3.1 IPSW og installer den på din iOS-enhed, hvis du ikke allerede har gjort det
  2. Download Redsn0w 0.9.6rc9 (Windows og Mac OS X-versioner tilgængelige)
  3. Start Redsn0w og klik på "Browse"
  4. Find den iOS 4.3.1 IPSW-fil, du downloadede i første trin, og klik på "Åbn"
  5. Vælg "Næste"
  6. Marker afkrydsningsfeltet ud for "Install Cydia" og klik på "Next"
  7. Sørg for, at din iOS-enhed er slukket og tilsluttet din computer, og klik derefter på "Næste"
  8. Følg vejledningen på skærmen for at sætte din iOS-enhed i DFU-tilstand: Hold tænd / sluk-knappen nede i 1 sekund, og fortsæt med at holde strømmen nede, mens du holder knappen Home i 10 sekunder, slip derefter afbryderknappen, men fortsæt med at holde Home-knappen nede for yderligere 15 sekunder.
  9. Når du har succes i DFU-tilstand, vil redsn0w udføre jailbreaken for dig, så lad det gøre arbejdet. Din iOS-enhed genstarter derefter automatisk, og du bliver jailbroken

Hvis du har brug for at fortryde jailbreaket af en eller anden grund, er det meget simpelt, bare gendan din iOS-enhed fra iTunes.