Flyt Windows, Apps, og Desktops mellem flere skærmbilleder i Mac OS X med Mission Control

Mission Control er det fremragende vinduesstyringsværktøj i OS X, som giver dig et hurtigt overblik over alt, hvad du har åbent. Mens Mission Control altid har været i stand til at trække vinduer og apps mellem forskellige virtuelle desktop-rum, er der tilføjet en ny evne til moderne versioner af OS X, der gør det muligt for Mac-brugere med flere skærmopsætninger at få samme træk og slip-understøttelse mellem eksterne skærme også .

Mens du ikke har brug for flere skærmbilleder til at bruge den grundlæggende træk og slip mellem rummets funktion, men vi fokuserer på denne brug af flere skærmopsætninger her. Dette forbedrer i høj grad vinduesstyring og -organisation med flere skærme, og det gør det nemmere end nogensinde at omfordele apps og alle deres vinduer til et andet skærmbillede, flytte hele skrivebordet til en anden skærm eller bare sende et enkelt appvindue til en anden skærm, hvis det foretrækker du også at gøre det.

Dette er super nemt at gøre, men det er virkelig bedre oplevet end forklaret. Dem med en ekstern skærm tilsluttet til deres Mac kan følge med:

  1. Indtast Mission Control i OS X som sædvanlig, typisk ved at trykke på F3-tasten eller med en tre-finger swipe op på en trackpad
  2. Grib ethvert vindue, app, skrivebord eller fuldskærm app fra et display og flyt det slip det på en anden skærm

Afhængigt af hvad du tager, får du forskellige resultater på det eller de eksterne skærme:

  • Et enkelt vindue vil kun tage vinduet til det nye display
  • Et appikon vil tage alle vinduer åbne i den pågældende app til det nye display
  • En fuldskærm app fungerer som et nyt skrivebordsspace på det nye display
  • Et helt skrivebordsp Space vil flytte alt inden for dette rum til det nye display

Brug af dette trick, når skærme er overvældet med for mange åbne apps, eller Windows kan være en livredder, der hurtigt genopretter produktiviteten uden at skulle lukke eller afslutte alt eller bruge for længe omkonfigurering af vinduer og desktops.

Dette fungerer uanset hvor mange skærme du har tilsluttet Mac'en, uanset om det er to, tre eller mange. Mens dette specifikke trick er begrænset til Mac'er ved hjælp af mere end et display, kan du også trække og slippe apps, stationære computere, dashboard og vinduer mellem virtuelle skriveborde på en enkelt skærmopsætning fra vinduet Mission Control.