Sådan ændres Safari Download Location på Mac OS

Som standard downloader Safari-browseren til Mac alle filer til mappen Downloads til den aktive brugerkonto. De fleste Mac-brugere vil sandsynligvis være tilfredse med det, men nogle kan måske ændre filnedlæsningsmappen i Safari til Mac OS til en anden mappe. Ligeledes kan du, hvis du har ændret Safari-downloaddestinationen, vende tilbage til standard download-mappen til Safari på Mac.

Denne vejledning viser dig hvordan du ændrer placeringen af ​​Safari-downloads i Mac OS. Du kan ændre den til enhver mappe eller mappe, du har adgang til, eller du kan vende tilbage til standardindstillingerne for Safari-downloads i brugeren Downloads-mappen.

At foretage denne tilpasning ændres, hvor alle downloadede filer fra Safari-browseren går til Mac. Det påvirker ikke andre applikationer, og hvor de downloader filer.

Sådan ændrer du filnedlæsningsstedet i Safari på Mac

 1. Åbn "Safari" -browseren på Mac'en, hvis du ikke allerede har gjort det
 2. Træk menuen "Safari" og vælg "Preferences"
 3. Gå til fanen "Generelt", og se derefter afsnittet "Filnedlasting", og klik på menuen Downloads
 4. Vælg "Andet" for at ændre download destinationen i Safari
 5. Naviger til den mappe, du vil have, Safari skal downloade filer til og vælg "Vælg"
 6. Afslut fra Safari-indstillinger, når du er færdig

Nu går alle fremtidige downloadede filer eller elementer fra Safari til den mappe eller mappe, du har valgt. Hvis du for eksempel valgte skrivebordet, vises alle Safari-downloadede filer på skrivebordet på Mac'en.

Ændring af download destination for Safari gælder kun for downloads og filer fremad, og eventuelle filer, der blev downloadet, før denne ændring blev foretaget, vises i det sted, der er angivet før nogen justering. Hvis du ikke er sikker på, hvor en bestemt fil, der er downloadet fra Safari, er placeret, kan du søge på Mac med Spotlight til filnavnet, klikke på forstørrelsesglasset på listen over safedownloads eller manuelt undersøge brugerens downloads-mappe eller hvad som helst du havde / har valgt som Safari download placering.

Sådan skifter du tilbage til standard downloadlokaliteten i Safari på Mac OS

Hvis du tidligere havde tilpasset placeringen af ​​download-mappen væk fra standardværdien (~ / downloads) og til en anden mappe, kan du ændre den igen som følger:

 1. Fra Safari-browseren, gå til menuen "Safari" og vælg "Preferences"
 2. Fra fanen "Generelt" skal du kigge efter afsnittet "Filnedlasting", og klik derefter på dropdown-menuen Downloads og vælge "Downloads"
  • Hvis "Downloads" ikke er i rullemenuen, skal du vælge "Andet" og navigere til din brugers startmappe og derefter vælge "Downloads" fra derfra
  • Afslut fra Safari-indstillinger, når du er færdig

Det er det, nu vil Safari-downloadede fildestinationskatalog blive nulstillet til standard ~ / Downloads-mappen på Mac'en.

De fleste brugere er bedre i stand til at holde alle downloads i mappen Downloads i Mac OS for konsekvent skyld, fordi det gør det nemmere at holde styr på hentede filer, hvis alle apps downloader alle filer til samme sted. Som standard kan de fleste Mac-apps, der kan downloade filer, bruge brugeren Downloads-mappen som destination for disse filer, herunder Safari, Chrome, Firefox, de fleste SFTP-apps og endda filoverførselsfunktioner som AirDrop gemmer filer til mappen Downloads. standard på MacOS.

Selvfølgelig gælder dette for Safari, som også tilfældigvis er standardwebbrowseren på en Mac, men hvis du bruger en anden webbrowser, vil ændring af standard downloadlokal være anderledes. Du kan f.eks. Lære at ændre mappen Chrome downloads her.

Og hvis du undrer dig, ja, denne vejledning gælder både almindelig Safari, Safari Beta, samt Safari Technology Preview-bygger. Downloadindstillingerne vil være ens, men lidt anderledes, hvis du tilfældigvis kører Safari på Windows PC, men da den Windows-specifikke softwarebygning ikke længere er aktivt udviklet, er dens brug diskutabelt mere begrænset.

Har du nogle tips, tricks, forslag eller tanker om at justere, hvor Safari downloader filer til på Mac'en? Del dine oplevelser eller meninger i kommentarerne nedenfor!