Sådan tilsluttes en splitter til brug med kabel og højhastighedsinternet

Hvis du har tilføjet internettjeneste, vil din kabel-tv-pakke blive stillet over for problemet med, at der kun kommer et kabel ind i dit hus, der kører din kabelboks, og nu har du brug for et andet kabel til dit kabelmodem. Dette problem løses ved installation af en kabelsplitter. En splitter er en lille kasse, som et enkelt kabel går ind i den ene ende og har to kabler, der kommer ud i den anden ende. En splitter kan købes hos enhver elektronikforhandler. Når du køber en splitter, skal du sørge for at angive, at du har brug for en til et internetsignal, fordi en standard-tv-kabelsplitter ikke sender internetsignalet. Du har også brug for to koaksialkabler for at køre fra splitteren til dit tv og dit modem.

Trin 1

Skru koaksialkablet ud af dit tv-kabelboks. Du skal kunne skrue kablet ud med hånden. Hvis det er for stramt, skal du bruge en tænger til at løsne det og fjerne det med hånden.

Trin 2

Skru kablet ind i enden af ​​splitteren med enkeltbeslaget.

Skru den ene ende af et nyt kabel ind i en af ​​udgangene på splitteren og tilslut det til dit tv. Skru det andet kabel ind i det andet output på splitteren og tilslut det til dit kabelmodem.