Sådan kombineres flere CDA-spor til en MP3

På grund af spor eller størrelsesbegrænsninger på nogle diske eller ønsket om at oprette et enkelt spor, når du brænder en CD, skal du muligvis kombinere flere CDA-spor i en MP3. CDA-spor er synlige, når du ser indholdet af en CD i Windows Stifinder. Disse filer indeholder oplysninger om lydsporene, men er ikke de faktiske musikspor. For at flette lydspor til en MP3 skal du først rippe eller udtrække musikken fra disken til harddisken, og derefter skal du bruge lydsoftware til at flette filerne. Inden du begynder denne proces, skal du kontrollere din harddisk for at sikre, at du har nok plads til at gemme og kombinere dine MP3'er.

Riv CDA-sporene

Trin 1

Indsæt lyd-cd'en. Luk vinduet Automatisk afspilning, hvis det er relevant.

Trin 2

Åbn Windows Media Player.

Trin 3

Klik på rullemenuen under "Rip" -knappen i navigationsmenuen.

Trin 4

Vælg "MP3" til dit format. Vælg "256 Kbps" eller "320 Kbps" som bithastighed.

Trin 5

Klik på knappen "Rip". Klik på felter ud for de sange, du ikke ønsker at medtage i MP3-fletningen for at fjerne markeringen af ​​dem.

Gentag for hver disk, der indeholder musik, du ønsker at bruge. Fortsæt til næste afsnit. Vælg et af de tre programmer, der præsenteres for at kombinere dine spor i en enkelt MP3.

Flet sporene

Trin 1

Download og installer Audacity. Download LAME MP3-koderen, hvis du ikke i øjeblikket har open source MP3-koderen på din computer (se ressource-linkene for at downloade Audacity og LAME-koderen). Åbn hvert spor, du ønsker at fusionere. Kopier og indsæt sporene i en enkelt fil. Brug filtrene til at ændre sporene eller tilføje specielle effekter. Eksporter den flettede fil til en MP3. Audacity er en gratis open source-software, der er kompatibel med Windows-, Linux- og Mac-computere. eller:

Trin 2

Download og installer Direct MP3 Joiner (se linket i afsnittet Ressource). Tilføj musiknumrene, vælg dem alle, og klik derefter på "Deltag." MP3 Joiner and Cutter er et kommercielt program, selvom det tilbyder en 30-dages gratis prøveperiode; eller:

Download og installer Merge MP3-softwaren (se linket i afsnittet Reference) for at tilføje dine musiknumre og flette dem til en enkelt MP3-fil. Vælg Flet MP3, hvis du ikke har brug for avancerede filtre eller blandingsmuligheder og ønsker et simpelt program. Flet MP3 er gratis.