Apple Store Pay: Apple Genius & Specialist Løn & Betalingsområder

Har du nogensinde ønsket at arbejde i en Apple Store? Lurer du på, hvor meget du vil blive betalt? Her er de gennemsnitlige lønninger og timelønninger for Apple Genius, Apple Specialist og Apple Concierge-stillinger inde i Apple Store. Disse er selvrapporterede tal, så de skal betragtes som ret præcise.

Apple Specialist Pay

Apple Specialist-positionen betaler i gennemsnit $ 11, 64 / time, med lønfrekvensen fra $ 9 til $ 16, sandsynligvis afhængigt af beliggenhed og samlet oplevelse. Disse data er fra 334 løn indberettet til GlassDoor.com:


Fra min forskning ser det ikke ud til, at Apple Specialist-stillinger betaler en fast løn, selv om det ser ud til, at de er berettiget til standardydelser via Apple, hvis de arbejder over et vist antal timer om ugen (sandsynligvis 40, men det er ikke kendt) .

Apple Genius Salary & Pay

Foruden Apple Store Managers er Apple Genius nok den højeste betalende position hos en Apple Store. Her er omfanget af, hvordan Genius-positionen betaler:

  • Apple Genius Gennemsnitlig Løn: $ 37, 954
  • Apple Genius Low-End-løn: $ 32.000 - dette er sandsynligvis startlønnen for de fleste Apple Genius-stillinger i mindre til mellemstore byer
  • Apple Genius High-End Løn: $ 49.000 - med mere erfaring og arbejde i en større by (New York, San Francisco osv.), Tjener Apple Genius betydeligt mere

Ovennævnte grafer er fra GlassDoor, som er et websted, der indeholder selvrapporteret løn og løn for forskellige job. Selv om der altid er en chance for inflation, forsikrer aspektet af anonymitet generelt pålideligt rapporterede indtægter til webstedet.

Apple Genius Timeløn

Hvis du laver matematikken fra de rapporterede lønninger på GlassDoor, varierer timelønnen for en Apple Genius-position fra $ 14 - $ 25 / time, hvilket svarer til deres angivne timepriser. Dette er også verificeret af nogle lækkede ansættelsesdokumenter fra 2008, som viste en løn på $ 17 / time for at arbejde som et Apple Genius i en mindre større amerikanske by (se nedenfor):

Ovennævnte billede er fra MacBlogz, der ligner at de gik om at blive ansat af Apple med den eneste vilje til at lække ansættelsesprocessen og dokumenterne. Billedet er et par år gammelt, men lønnen er sandsynligvis meget ens i dag for Genius-positionen i mindre til mellemstore byer.

Apple Store Concierge Pay

Sortimentet for Apple Store Concierge-stillinger er $ 10- $ 14 / time, med et gennemsnit på $ 11, 34, som rapporteret af 36 medarbejdere til GlassDoor.

Apple Store Bonusser

Der er bonusser rapporteret af Apple Store-medarbejdere, og de spænder fra $ 200 til $ 5000 om året. Det er svært at vide, hvad der præcist bestemmer bonusen, og hvis de er i form af kontanter, aktier eller Apple-hardware, men de fleste rapporter indikerer, at bonusser belønnes kvartalsvis baseret på, at Apple Store opnår og overgår salgsnumre. Andre bonusser kan indeholde gratis Apple hardware, for nogle år siden blev det almindeligt rapporteret, at hver Apple-medarbejder modtog en gratis iPhone, kvalificerer dette sandsynligvis som en bonus.

Apple Store-medarbejderrabatter

Den anden store fordel ved at arbejde hos en Apple Store er medarbejderrabatprogrammet, som rapporteres at være konsekvent 10% rabat på alle køb på noget i Apple Store og en engangs rabat på 25% af købet af nye hardware. Derudover får Apple Store medarbejdere efter sigende tre kuponer om året, som de kan give til venner og familie for 15% af køb af Apple hardware.

Apple Store Hiring og viden

Med Apple bliver mere populær er det ingen overraskelse at arbejde for dem bliver mere og mere konkurrencedygtig. Jo mere du ved, desto bedre. Efterhånden som Apples produktlinje vokser, forventes du at vide mere end bare om Mac eller iPhone, men også om iOS og den tilhørende hardware. Niveauet af teknisk kompetence varierer afhængigt af positionen, hvor Apple Genius sandsynligvis kræver den mest tekniske viden, og Apple Specialist og Concierge-stillinger kræver mindre teknisk viden, men flere mennesker og salgsorienterede færdigheder. Du kan læse mere om Apples udlejningspraksis og krav på Apples Retail-websted.

Selvfølgelig, hvis du ved alt, hvad der er at vide om Apple, og du er en udvikler, kan du helt springe på Apple Store og forsøge at gå alene som udvikler. Uafhængige iOS-udviklere er i høj efterspørgsel, og hvis du er talentfuld nok med mål C, kan du direkte udnytte de høje omkostninger ved iPhone og iPad-udvikling og gøre op til $ 250 / time for at skabe iOS-apps til kunder. Efter at have set iPhone-lønningerne, får du det til at studere op på iOS-udvikling gør det ikke?