iTunes Cloud Music Streaming bekræftet af Apple Patent?

Som om der var nogen tvivl om, at Apple arbejdede på en skydeafspiller til dit iTunes-bibliotek, har et patent opdaget, der beskriver, hvordan en del af tjenesten vil fungere. Noget underholdende er en af ​​tegningerne indeholdt i patentet godt af en sky.

Så hvordan vil det fungere for slutbrugeren? Hovedpunktet er, at iOS-enheder vil have mulighed for lokalt at gemme små cachelagrede uddrag af sange, du vil afspille, og den resterende del af sangen bliver downloadet og streamet, mens den første lokale cache afspilles. Denne indstilling vil blive indeholdt i iTunes, som angivet i patentbilledet nederst i dette indlæg. Patently beskriver Apple dette yderligere:

Den elektroniske enhed kunne modtage og lokalt lagre indledende dele af medieobjekter i den elektroniske enhed. Når en bruger instruerer enheden om at afspille et medieobjekt, kan den elektroniske enhed starte afspilning af den lokalt lagrede del af medieobjektet, mens der anmodes om en strøm fra brugerens mediebibliotek for den resterende del af medieobjektet

Også i en indikator, at Apple planlægger langt ind i fremtiden, viser iTunes-skydepatentet, at brugerne vil kunne vælge hastigheden af ​​det netværk, som de streamer på. Disse netværksindstillinger omfatter 3G, WiFi, og noget overraskende 5G-dækning. Dette henvises også til i nedenstående grafik.


Mens dette patent beskriver en lille del af den mediestreamede del af Apples kommende skystrategi, fortsætter rygter, at andre cloud-baserede funktioner kommer til Apple-serien også fra trådløs iOS-synkronisering til iOS-opdateringer i luften og endda iOS-opdateringer en slags cloud storage i Mac OS X Lion. Hvorvidt disse funktioner vil blive opt-in som iTunes "iCloud" -patentet beskrevet ovenfor, skal ses.