Sådan bruges et tommelfingerdrev på en Dell-computer

Et tommelfinger-drev er en lille enhed, der fungerer som en udvidelse af din Dell-computer. Drevet bliver et sted, hvor du kan gemme filer og mapper, når du har det installeret på din computer. Den virkelige kraft i et tommelfinger-drev realiseres, når du fjerner det fra din computer og er i stand til at overføre det sammen med det indhold, der er gemt på det, til en anden computer.

Trin 1

Tænd for din computer. Læs instruktionerne, der fulgte med tommelfingerdrevet. Nogle tommelfinger kræver, at du går til et websted og installerer en driver.

Trin 2

Find USB-stikket på din Dell-computer. Hvis du har et Dell-skrivebord, er dine USB-slots enten bag på tårnet eller foran tårnet nær afbryderknappen. På en bærbar computer finder du USB-stikkene på siden eller bag på enheden. USB-stikket er en halv tomme lang slot.

Trin 3

Skub metalenden af ​​tommelfingerdrevet ind i computeren. Hvis din computer har lyd, kan du høre en slags alarm, der signalerer ny hardware. Din systembakke nederst til højre på skrivebordet kan indikere et nyt hardware- eller tommelfingerikon.

Klik på din "Start" -knap i nederste venstre hjørne af skrivebordet. Rul op og klik på "Computer" eller "Denne computer." Du vil se et ikon "Removable Disk". Dette er dit tommelfinger-drev.