Sådan deaktiveres True Tone på iPhone Displays

De nyeste iPhone-modeller omfatter en funktion kaldet True Tone, som automatisk justerer iPhone-hvidbalancen for bedre at matche omgivende belysning omkring dig. I praksis betyder det, at skærmen bliver varmere i varm belysning og køligere i kølig belysning, sådan som om Night Shift fungerer, men ikke helt så dramatisk og ikke begrænset til aftenen. Chancerne er, hvis du har en iPhone 8 Plus, iPhone 8 eller iPhone X, vil du sandsynligvis gerne beholde True Tone-funktionen aktiveret, men nogle brugere vil måske deaktivere True Tone på deres iPhone-skærm.


Det er klart, at iPhone skal have et True Tone display for at deaktivere eller aktivere True Tone-funktionen. I øjeblikket er det kun på de nyeste modeller, der har iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus, mens ældre iPhone-modeller ikke har True Tone-skærme.

Sådan slukker du True Tone på iPhone Display

Du kan hurtigt slukke for True Tone-skærmen på iPhone med enheden Indstillinger:

  1. Åbn appen "Indstillinger" på iPhone
  2. Gå til "Display & Brightness"
  3. Find "True Tone" og vælg knappen OFF for at deaktivere True Tone

Med True Tone off kan du bemærke farveskiftet lidt, da enheden justerer skærmens farver til, hvad standardtilstanden ville være uden True Tone-aktiveret. Hvis du har set en iPhone-skærm forud for de nyeste modeller, er det dybest set, hvad en skærm med True Tone deaktiveret vil se ud. Mange brugere vil ikke mærke forskellen på nogen måde, da True Tone er temmelig subtil.

Sådan aktiveres True Tone på iPhone Display

Vil du aktivere True Tone, hvis den tidligere blev deaktiveret? Det er simpelt:

  1. Åbn appen "Indstillinger" på iPhone, og gå til "Display & Brightness" indstillinger
  2. Find "True Tone" og vip kontakten til ON position for at aktivere True Tone

Re-aktivering af True Tone vil sandsynligvis medføre, at farverne skifter subtilt, selvom styrken af ​​True Tone-effekten afhænger af omgivende lysforhold.

Hvorfor deaktivere True Tone på iPhone?

Den mest sandsynlige grund til at deaktivere True Tone på en skærm er for farvenøjagtighed, måske for at bevise et design, se på et billede, se en video eller film eller noget lignende. Selvfølgelig er det også muligt, at du bare ikke kan lide funktionen i det hele taget. I så fald slukker True Tone for at stoppe displayet fra at justere lysvarmen, da lysforholdene ændrer sig omkring dig.

Bemærk, at iPad Pro også indeholder funktionen True Tone Display, hvis du har en af ​​disse enheder, kan du også sætte pris på at skifte True Tone OFF eller ON med iPad også.