Sådan søger og sender du GIF'er med meddelelser i iOS

IOS Messages-appen til iPhone og iPad indeholder en animeret GIF-søgefunktion, som giver dig mulighed for at søge efter og sende GIF'er til enhver modtager, uanset om de har en iPhone med iMessage eller ej.


Indlejret GIF-søgning er blot en af ​​de mange nye sjove og udsmykkede meddelelsesfunktioner, der er inkluderet i de nyeste versioner af iOS, sammen med klistermærker, apps, håndskrift og effekter. Med billed- og GIF-søgningsfunktionen kan du finde animerede GIF'er og sende dem direkte i Messages-app uden at skulle forlade appen og uden at skulle finde et GIF andetsteds for at sende ved hjælp af kopi- og indsætningsmetoden (som stadig fungerer, selvfølgelig ). Det er alt indbygget i Meddelelser, lad os gå igennem, hvordan det virker.

Bemærk, at din iPhone eller iPad skal have en moderne version af iOS for at have GIF-søgefunktionen. IOS 10.0 eller nyere indeholder denne funktion, mens tidligere versioner ikke gør det.

Sådan søger og sender du GIF'er i meddelelser til iOS

  1. Åbn appen Beskeder, og åbn en besked samtale, eller start en ny
  2. Tryk på pilen ">" ved siden af ​​tekstindtastningsafsnittet for at afsløre yderligere meddelelsesindstillinger
  3. Tryk på knappen "A" for at få adgang til meddelelsesapps, klistermærker og gifs
  4. Tryk nu på det fire firkantede bobleikon i hjørnet
  5. Tryk på knappen "#images" røde forstørrelsesglas, dette er gif-billedsøgningen
  6. Tryk nu på søgefeltet, hvor der står "Find billeder og videoer" og skriv den GIF-type, du gerne vil søge efter
  7. Naviger gennem de søgte GIF'er og tryk på en for at indsætte den i meddelelsen
  8. Send den indsatte GIF som sædvanlig, eller medbring en besked med det, hvis det ønskes

Nu har du sendt animerede gifs nemt, uden at have forladt Messages app. GIFS er indlejret i chatvinduet som enhver anden besked eller et billede, men i modsætning til klistermærker limes de ikke ind på en besked for at forhindre det.

At sende og modtage animerede GIF'er i dine meddelelser kan være rigtig sjovt eller fuldstændig ubehageligt, prøv det selv og se, hvordan det fungerer. Ligesom de andre nye meddelelser-appfunktioner er der ingen mulighed for at fravælge eller deaktivere GIF-søgningsfunktionen, så tag den i stedet.

Den indbyggede Messages gif søgning funktion kræver en nyere version af iOS, hvilket betyder version 10, 0 eller nyere. Hvis du ikke er på en ny iPhone eller iPad, og du ikke har de nyeste versioner af iOS på din enhed, kan du stadig modtage GIF'er fra personer, der sender dem på denne måde, og du kan stadig sende animerede gifs selv ved at bruge kopiere og indsætte som beskrevet her.

Kan du nyde den nye indbyggede GIF-søgefunktion i Meddelelser til iOS?