Naviger Photo Screen Savers i OS X for at gøre dem til diasshow

Vidste du, at fotoscreensaverne i Mac OS X er interaktive og kan blive til diasshow? Der er virkelig ikke meget på dette trick, skal du bare aktivere nogen af ​​de Mac-skærmeopsparere, der er afhængige af billeder og derefter bruge venstre og højre piletasterne til at navigere frem og tilbage mellem billeder i pauseskærmen med en god overgang mellem dem.

Det er svært at visualisere dette med et billede og bedst prøvede dig selv, men billedet nedenfor viser overgangen mellem to billeder som induceret af piletasterne.

Dette fungerer i alle Apples forudsatte billedbaserede skærmsparere i OS X, og måske meget mere hensigtsmæssigt, i skærmsparere gør du dig selv ud af fotosamlinger, der er gemt i Finder-mapper eller iPhoto-album. Til brug som diasshow er dette bedst udført med de fuldscreenede screensavers som Ken Burns and Classic, men det virker i alle de nye standardbilledsparere, endda Photo Mobile, Photo Wall og Shifting Tiles, selvom sidstnævnte det flipper gennem individuelle fliser frem for at skifte hele skærmen.

Prøv det selv, eller brug navigationspilene næste gang, din pauseskærm passerer et billede, du vil have et andet kig på.