Sådan oprettes en graf i Microsoft Word

Microsoft Word 2013 lader dig ikke kun skrive og formatere tekst til dokumenter, men inkluderer grafiske elementer til at omdanne teksten til billeder, der hjælper dine læsere med at visualisere din skrivning. Hvis du vil tilføje grafer til dine filer, skal du gå gennem en brugerdefineret diagramproducent, der viser oplysninger, uden at du behøver at åbne et andet softwareprogram. Diagrammer er tilgængelige for varianter af data, fra punkter til enkelt plot til flerlinjespredere og søjler.

Trin 1

Klik på fanen "Indsæt", og klik derefter på knappen "Diagram" i afsnittet Illustrationer for at åbne pop op-vinduet "Indsæt diagram".

Trin 2

Vælg den graftype, der skal føjes til dokumentet, f.eks. Et cirkeldiagram eller søjlediagram. Klik på indstillingerne, der varierer pr. Graf, f.eks. Et 2-D eller 3-D look.

Trin 3

Klik på “OK”, og Word tilføjer et diagram med generiske datapunkter til dokumentet. Bemærk, at "Diagrammet i Microsoft Word" -vinduet også åbnes, hvilket faktisk er et vindue til Microsoft Excel.

Trin 4

Rediger de generiske datapunkter i vinduet "Diagram i Microsoft Word" med dine virkelige data til grafen. Du kan indsætte i vinduet eller skrive dataene. Mens du skriver, justerer Word grafen for at afspejle de nye data.

Trin 5

Rediger de andre indstillinger i diagrammet, såsom navnet på pladsholderdiagrammet og aksenavne, for at imødekomme dit dokuments krav.

Trin 6

Gennemgå indstillingerne på den grønne fane for diagramværktøjer og bånd for at få yderligere tilpasningsfunktioner. Denne fane vises kun, når der klikkes på et diagram. Hvis du klikker på grafen, forsvinder båndet, indtil du klikker på grafen igen.

Trin 7

Rul gennem diagramstilarterne, hvor du kan tilpasse grafen ud fra Words standardfarver, skrifttyper og layout. Du kan også tilføje indstillinger til diagrammet, såsom etiketter og procenter.

Luk vinduet "Diagram i Microsoft Word" for at fjerne det fra siden og vende tilbage til Word-dokumentet. Dobbeltklik på diagrammet når som helst for at åbne det igen.