Sådan designer du en flip-bog i Publisher

Elementer, du har brug for

  • Skitsebog

  • Computer

  • Microsoft Publisher

  • Printer

  • Hæftemaskine

Flip-bøger repræsenterer nogle af de enkleste former for animation og giver en glimrende introduktion til animationsprocessen. Oprettelse af en flip-bog giver den håbefulde animator mulighed for at se førstehånds hvordan animation fungerer. Brug af Microsoft Publisher giver den forestående animator fordelen ved forudindstillede sidekanter og brugervenlige indstillinger for oprettelse af sider. Det giver også animatoren en bestemt sidestørrelse - en vigtig overvejelse, når man opretter flip book-animation.

Design af en Flip Book i Publisher

Åbn Microsoft Publisher.

Vælg "Blank Publications" fra venstre side af pop op-menuen. Gå derefter til "Postkort" og vælg det. Du bemærker, at en kant omgiver siden. Du vil beholde det.

Gå til den øverste lineal, indtil din markør ændrer sig til at ligne to små parallelle parenteser. Denne type markør giver dig mulighed for at oprette en lineallinje. Effektiv animation er delvis afhængig af placeringen af ​​billedet på siden. Dette holder billedet på plads.

Træk en lineal ned til det vandrette mærke på en tomme. Træk en anden linje fra venstre side og før den helt til markeringen på tre tommer. Denne linje skal ligge lidt længere over, fordi du binder bogens venstre side.

Gå til ikonet "Autoshapes" til venstre - det har hjerte, trekant og firkant. Klik på det.

Find ikonet, der ligner en vred stormsky på venstre side. Placer musen i hjørnet, hvor de to lineallinjer mødes og trækkes. Dette tegner en takket sky.

Gå tilbage til "Autoshapes", og vælg "Basic Shapes". Vælg tordenbolt.

Opret en lille tordenbolt, ligesom du gjorde med tordenskyen, og placer den midt i stormskyen.

Hold "Control" -tasten nede, og klik derefter på både skyen og tordenbolten. De skulle begge have fremhævet punkter omkring dem.

Højreklik på billedet, indtil pop op-menuen vises. Klik på "Kopiér".

Gå til "Indsæt" og derefter "Side". Tilføj ni sider efter den første.

Find "Rediger" i øverste venstre hjørne, og klik på "Indsæt". Din grafik skal vises på side 2 i din flip-bog.

Juster tordenboltet, så det bare er en brøkdel længere, end det var første gang. Gør dette ved at klikke på det spidse spids og trække i det med din markør nogensinde så lidt.

Klik på "Control" og derefter de to objekter, ligesom du gjorde i trin 9.

Højreklik på billedet, klik på "Kopiér", når pop op-vinduet vises, og gå derefter til side 3.

Indsæt billedet i din bog. Skift tordenbolt, og kopier billedet igen, som du gjorde før. Du gentager denne proces, indtil du udfylder alle de 10 sider.

Udskriv postkortene og bund venstre side med to hæfteklammer.

Blad gennem din bog. Billedet skal se ud til at bevæge sig.

Tips

Denne øvelse viser dig det grundlæggende i oprettelse af animationer i Publisher. Når du får tillid til din evne til at animere og kende programmet bedre, kan du oprette mere komplicerede levende billeder.

Advarsler

Du vil sikre dig, at alle dine udskrevne sider har samme størrelse. Ellers ser dine animationer forvrængede ud.