Sådan indstilles Road Runner som en startside

Når du åbner din internetbrowser, kaldes det første websted, som du automatisk henvises til, som din browsers "startside". Denne side kan være hvad du vil, fra en favoritblog til en e-mail-hosting-side. Road Runner-siden er nyttig som startside, da den indeholder links til relevante nyheder og adgang til din Road Runner-brandede e-mail.

Gå til den officielle Road Runner-startside. (Se ressourcer nedenfor for et direkte link.)

Gå til toppen af ​​din webbrowser, og klik på menuen "Funktioner". Gå derfra til fanen "Internetindstillinger". Dette fungerer for både Internet Explorer og Firefox.

Find ikonet "Hjem", og klik på det. Der skal være et tekstfelt, der viser den aktuelle "startside" til din browser, hvilket er det første skærmbillede, du ser, når du åbner din browser.

Kopier webadressen til Road Runner-webstedet "www.rr.com" i det tomme tekstfelt til startsiden. Du kan gøre dette ved enten at kopiere og indsætte teksten fra adresselinjen eller indtaste den manuelt.

Klik på knappen "Gem" nederst i indstillingsmenuen, og luk derefter browseren. Når du genåbner den, skal Road Runner-hjemmesiden være den første, du ser.

Tips

Du kan også klikke på et link på RoadRunner-hovedsiden for at gøre det til din startside, men dette fungerer kun i Internet Explorer. Hvis du prøver det i andre browsere, omdirigeres du kun til en supportside.