sIFR Flash - Sådan vises sIFR Flash Text med en Flash Block Plugin installeret

Normalt når folk klager over Flash, drejer det sig om den uhyggelige ydeevne (især på Mac OS X), når du spiller Flash-elementer, spil og videoer. Den nemmeste løsning til Mac-brugere er at bare installere et Flash-blokeringsprogram som ClickToFlash, så Flash-filer ikke automatisk indlæses.

Uheldigvis ved at bruge en Flash-blokering kan du ubegrænset begrænse visningen af ​​nogle webtekst, data og overskrifter vist gennem noget, der hedder sIFR. I stedet for et element på en side, vil du se 'sIFR Flash'-billedet ovenfor gentaget på en webside i stedet (fremhævet i den røde boks nedenfor):

Hvad er sIFR Flash?
SIFR står for Scalable Inman Flash Replacement og er tilsyneladende opkaldt efter en person, der havde tanken om at ved at konvertere HTML-tekst til Flash, ville du få bedre udseende på nettet. Selvom det måske har været den oprindelige hensigt, er det bare at se en bedre typografi, hvis der er en tom 'sIFR Flash' -blok i stedet for data på en webside.

Den nederste linje er dette; Manglende data forårsager en dårlig brugeroplevelse, så lad os rette det til dem med et Flash-block plugin installeret:

Viser sIFR Flash Text med ClickToFlash og Flash Block Plugins

Næsten alle Flash-plugins har mulighed for at justere indstillinger for automatisk at vise sIFR Flash-tekstblokke. Normalt er dette deaktiveret som standard, og i stedet behandles sIFR-tekst som almindelig Flash og skal derfor klikkes individuelt eller domæner hvidlistes for at se. Heldigvis er det let at ændre.

I Safari med ClickToFlash installeret, trækker du simpelthen ned Safari-menuen, navigerer til "ClickToFlash" og "Settings", hvor du kan justere sIFR-specifikke indstillinger:

Justeringen af ​​disse indstillinger skal være meget ens i alle browsere, operativsystemer og Flash-blokprogrammer.

Efter min mening er det bedst at bruge HTML-tekst, men det er også en god mulighed at vælge 'always load'. Teoretisk set bør sIFR Flash-tekststykker ikke dræne CPU og forårsage browserproblemer som Flash-videofilerne i Mac OS X, så det er en sikker mulighed at vælge. Når du har indstillet indstillingerne korrekt, kan du se sIFR-data som tekst, og du vil ikke se stedholderlogoet længere.