Snyder for at låse zombie-tilstand op på "Call of Duty: World at War Final Fronts" på PlayStation 2

"Call of Duty: Worlds at War: Final Front" er et spil lavet til PlayStation 2 af Activision. I modsætning til andre versioner af spillet indeholder "Final Front" ikke Zombie Mode inkluderet i andre "Call of Duty" -spil, og den har heller ikke de online multiplayer-tilstande, som mange af de andre "Call of Duty" -spil har. Der er dog en måde at inkorporere zombier i "Final Front".

Ingen Zombie Mode

Spillet har ikke en Zombie Mode under almindeligt spil, da brugere opdagede kort efter PS2-versionen af ​​dette spil blev frigivet. En bruger på gamefaqs.com spurgte om tilstedeværelsen af ​​en Zombie Mode, der blev fundet i andre versioner af spillet til mere avancerede systemer. Han blev mødt med et negativt svar. Denne tilstand findes ikke for dette spil.

Nazi-zombier

Playstation2-cheats.co.uk rapporterer, at der er en måde at få zombier i PS2-versionen af ​​spillet. Du kan dog muligvis ikke se de udøde, før du har gennemført kampagnerne og spillets historie. Når du har gennemført spillet, skal du gå til hovedmenuen og vælge "Kampagner". Når du er på skærmen Kampagner, skal du se ud over Kampagne 5, og der kan være en kampagne kaldet Nazi Zombies.

Ingen snydekode

Der er ingen snydekode, der vil låse Nazi Zombie-tilstanden op i spillet. Den eneste måde, Playstation2-cheats.co.uk rapporterer for at få adgang til denne kampagne og se nazistiske zombier i PlayStation 2-versionen af ​​"Final Front", er at spille igennem hele spillet og få adgang til kampagnen, når de endelige kreditter er vist.

Ikke til PS2

På trods af rapporten om, at der er en zombiekampagne til PS2-versionen af ​​"Call of Duty: Worlds at War: Final Front", bekræfter Activision ikke eksistensen af ​​kampagnen. De eneste YouTube-videoer, der viser en zombiekampagne til "Final Front", indeholder enten PlayStation 3-versionen af ​​spillet eller Xbox-versionen. Enhver, der leder efter zombier på PS2, finder dem muligvis ikke.