Sådan formuleres måltidsmulighederne for et bryllupsresponskort

Et bryllupsinvitationskort har traditionelt to mål: det anmoder om en RSVP fra gæst og giver dem, hvis det ønskes, mulighed for at angive deres måltidsvalg. Et af de største spørgsmål, som brude har om disse kort, vedrører formuleringen. Det er vigtigt at sikre, at måltidsindstillingerne er klare og koncise for at forhindre tidskrævende opfølgningsopkald senere.

Formulering af svarkortene

Tal med cateringvirksomheden, begivenhedskoordinatoren eller den person, der har ansvaret for bryllupsmåltidet for at bestemme, hvordan maden skal serveres. Hvis måltidet vil være buffet-stil, er måltidsmulighederne på svarkortet ikke så nødvendige. Hvis måltidet skal udplades, skal du vælge, hvad der skal serveres, og hvor mange måltidsvalg, der skal gives til gæsterne.

Vælg mellem en liste over hovedingrediensen (kylling, bøf, vegetar) eller en liste over det fulde måltid (kylling mørbrad, filet mignon, vegetabilsk rørepotte). Førstnævnte er en god mulighed, hvis den endelige menu endnu ikke er helt bestemt.

Tæl et groft skøn over, hvor mange vegetariske og veganske gæster der er inviteret. Et vegetarisk måltid kan medtages på svarkortet som en måltidsmulighed for alle, eller det kan kun specificeres for vegetarer og veganere. Stem op, hvor mange børn der er inviteret. Overvej at inkludere en "kun børn" mulighed for forældre at tilmelde sig. Hvis du inkluderer et børnemåltid, skal du medtage (for børn under 12 år) i parentes efter måltidet for at præcisere, at valget ikke er for alle.

Kontroller, om invitationerne er rettet mod hver enkelt gæst, eller om en invitation går ud til hver familie. Hvis det er individuelt, kan svarkortet bede om, at det ønskede måltid kontrolleres med en x. Hvis invitationen er til en hel familie, skal svarskortet angive, at der kræves et nummer ved siden af ​​hver type måltid.

Angiv måltidsindstillingerne under RSVP-info eller på bagsiden af ​​kortet. Ovenfor førstevalget skal du skrive et simpelt sæt instruktioner som "angiv venligst måltidsvalg" eller "tjek et måltid nedenfor." Ved siden af ​​hvert måltidsvalg skal du efterlade en linje, kasse eller plads til gæst for at angive deres valg.

Tips

Nummerering af svarkortene på bagsiden er en nyttig måde at holde styr på. hvis en gæst har dårlig håndskrift, kan det også hjælpe med at afklare deres svar.