Maskiner, der kan personalisere ting

Personalisering af ting, som du ejer, er en sjov hobby og kan også være nødvendigt for at mærke, hvad der er din, hvis mange mennesker arbejder eller bor i et område. Der findes et antal forskellige maskiner, som effektivt kan personalisere genstande fremstillet af forskellige materialer.

Computeriseret broderi og symaskine

Med computeriserede symaskiner kan du sy bestemte ord eller billeder i et stykke stof. Brother SE350-modellen leveres for eksempel med et antal forskellige indbyggede sømme og har en stor, baggrundsbelyst LCD-berøringsskærm, der giver dig mulighed for at vælge præcis, hvilken type broderi eller sømdesign, du vil have, før arbejdet begynder. Dette giver dig mulighed for effektivt at sy etiketter på alt dit tøj eller sy dit navn, initialer eller repræsentative logo i dit tøj.

Label Maker

Etiketproducenter er almindelige kontormaskiner, der udskriver ord på klistermærker med klæbemiddel på den ene side, så du kan fastgøre dem på genstande. Denne etiketproducent kan tilpasse næsten ethvert emne, du kan vedhæfte et klistermærke til. Mærkatstrimlerne kommer i ruller, og der findes også små blækpatroner, så disse maskiner er nemme og billige at genopfylde, hvis du bruger dem regelmæssigt.

Graveringsmaskine

Graveringsmaskiner kan personalisere materialer, der normalt er vanskelige at markere, som metal, træ eller endda sten. Disse maskiner kan have navne indgraveret i dem ved at trykke på materialet ved utroligt højt tryk eller kan få graveringsinstruktionerne tilført af en computer, som derefter indgraver ordene i materialet med lasere eller præcise, mekaniserede blade. Lasergraveringsmaskiner er den mest dynamiske af disse typer personaliseringsmaskiner, da de kan gravere plast, metaller, akryl, træ, læder, glas og gummi, selvom de også ofte er de dyreste at eje. De fleste graveringsmaskiner er til erhvervsmæssig og industriel brug, snarere end til personlig brug.