Få adgang til alternative kontaktmetoder fra meddelelser med 3D Touch på iPhone

De fleste iPhone-brugere, der kommunikerer i appen Beskeder, forlader programmet og derefter starter Mail eller Telefon-appen, hvis de ønsker at fortsætte en samtale gennem et telefonopkald, FaceTime eller e-mail. For moderne iPhones med 3D Touch-skærme er der en anden mulighed, der er endnu hurtigere at hoppe til en anden kommunikationsmetode.


Sådan fungerer dette praktiske 3D Touch Messages trick:

 1. Fra Messages-appen i iOS, 3D Tryk på kontaktpersonens kontaktbillede *
 2. Vælg din alternative kontaktmetode for øjeblikkeligt at indlede:
  • Opkald (en menu vises, hvis flere tal er tilgængelige for kontakten)
  • Meddelelse (igen vises en menu, hvis der er flere meddelelsesindstillinger)
  • FaceTime (hvis relevant)
  • Mail (en menu vises, hvis flere emailadresser er tilgængelige for personen)
 3. Tryk på et af mulighederne for at straks starte et telefonopkald, besked et andet nummer, en FaceTime chat eller en email med personen

Dette er et smukt handy trick, som jeg kom over ved utilsigtet, og tilbyder en dejlig lille genvejsmenu til forskellige kontaktmetoder. Det samme 3D Touch kontaktbillede trick virker også i telefonappen, hvilket resulterer i menuen med forskellige kommunikationsindstillinger.

* Sørg for at 3D Touch på kontaktbilledet og ikke kontaktnavnet, hvis du 3D Touch på sidstnævnte vil du forhåndsvise beskeden i stedet, hvilket giver dig mulighed for at læse beskeder uden at sende Læs kvitteringer, hvilket er et godt valg også, men ikke hvad vi søger at opnå her.

Hvorvidt dette er lige så nyttigt som nogle andre 3D Touch-tricks, er virkelig op til dig og din iPhone-workflow, men jeg finder mig selv at bruge det ganske ofte, når det er i selve Messages-appen.