Sådan spores en persons navn med et telefonnummer

At finde et navn til en person baseret på et telefonnummer, der tidligere var politiets provins og private detektiver. Dette krævede specialforbindelser til telefonselskabet, hvor optegnelserne over sådanne ting blev opbevaret. Imidlertid kan i dag med visse begrænsninger finde et navn baseret på et telefonnummer.

Trin 1

Hvide sider Gratis omvendt nummeropslag

I generationer indtil telefonregulering i begyndelsen af ​​1980'erne var de hvide sider, hvor du gik for at finde telefonnummeret til nogen i dit område. Hvis nummeret var unoteret, var du ude af lykke. Husk at prøve at finde navnet efter telefonnummeret. I dag tilbyder WhitePages.com-webstedet dig en grundlæggende omvendt nummeropslag. Det fungerer dog kun for fastnet.

Trin 2

Super-sider omvendt nummeropslag

Super Pages udgiver en af ​​de mest populære hvide og gule sider i USA i dag. Det tilbyder også via sin hjemmeside en personsøgningsfunktion, der kan finde oplysninger om et telefonnummer, og hvem det tilhører. På samme måde som standardopslagsfunktionen på hvide sider finder den ikke mobiltelefon eller anden usædvanlig type nummer.

Intelius omvendt nummeropslag

I modsætning til de to andre tjenester, der er diskuteret her, er Intellius-tjenesten gebyrbaseret. Det forsøger at kæmpe yderligere poster for at finde oplysninger om et telefonnummer og finde oplysninger om mobiltelefonnumre, Skype-telefonnumre og telefonsvarernumre. Naturligvis fungerer intet af dette, hvis telefonnummeret er uregistreret. (For eksempel, hvis telefonnummeret er registreret til et forudbetalt mobiltelefonnummer, og der ikke er nogen registrering af, hvem der ejer nummeret. For situationer som denne, se afsnittet tip.)