DIY GPS-tracker

En gør-det-selv Global Positioning System-tracker giver dig mulighed for at vide, hvor en person eller et køretøj befinder sig. Du kan lave en ved hjælp af en billig web-aktiveret mobiltelefon og et gratis stykke software. Du bør aldrig bruge denne enhed til at gøre noget ulovligt som at følge nogen uden deres viden. Du kan dog bruge den med din egen telefon til at holde øje med venner, familiemedlemmer eller ansatte.

Trin 1

Få en mobiltelefon, der kan oprette forbindelse til Internettet. Du kan købe disse fra enhver udbyder af mobiltelefoner som Verizon, Sprint eller Tracfone. Sørg også for at tilmelde dig en ubegrænset dataplan. Dette giver dig mulighed for at bruge GPS-trackeren så meget som du vil uden ekstra omkostninger.

Trin 2

Tilmeld dig et GPS-program. Der er dusinvis tilgængelige. Et par, som du kan overveje at bruge, er AmazeGPS, Buddyway og Google Maps til mobil. Alle disse vil gøre din internet-mobiltelefon til en GPS-tracker. Fra og med 2010 er disse programmer alle gratis. Registrer ved at angive et mobiltelefonnummer, e-mail-adresse, brugernavn og adgangskode. Du får en bekræftelses-sms med et link.

Trin 3

Åbn teksten på din mobiltelefon, og klik på linket. Det fører dig til download-siden. Download applikationen og installer den ved at klikke på filen. Accepter vilkårene og vent på, at programmet er færdig med installationen.

Trin 4

Gå til "Menu" og derefter til "Applikationer" og start GPS-programmet. Dette begynder at sende din placering til webstedet, hvilket gør det sporbart. Et kort vises på din telefon, der giver dig din placering. Du kan bruge dette til at navigere med.

Log ind på det websted, som du registrerede dig hos. Du kan bruge en computer eller en hvilken som helst internetaktiveret enhed. Der vises et kort med telefonens placering. Du får telefonens længdegrad, breddegrad, retning og hastighed. Du kan nu spore det overalt. Ansøgningen skal dog være tændt.