Brug en iPad med et gammelt Apple Extended Keyboard

Hvis du har været en Mac-bruger i et stykke tid, vil du huske Apple Extended Keyboards. De var meget lydhør og lavede en fantastisk skarp klikklang som du skrev. Hvis du stadig er forelsket i det gamle ADB-drevne Apple Extended Keyboard, belaster jeg dig ikke, og du kan genvinde den gamle flamme ved at bruge det meget tastatur på en iPad eller iPad 2. Her er hvad du skal gøre :

  • Apple Extended Keyboard II
  • ADB-kabel
  • Griffin iMate ADB til USB-adapter (eller lignende)
  • Apple iPad Camera Connection Kit (til USB-tilslutning)
  • Apple iPad Dock

Som du måske har gættet, passer du bare sammen og sætter den i din iPad eller iPad 2. Du får en besked, der fortæller dig om en USB-enhed, der ikke understøttes, men du kan ignorere det og begynde at skrive i alligevel.

Dette burde virkelig fungere med næsten ethvert gammelt Apple ADB-tastatur, så gå videre og grave i dit skab for at finde det mest retro Apple-tastatur, du kan finde, din iPad kommer til at elske det. Sikker på, du kunne bare få iPad tastaturdocken også, men hvad er det sjovt i det?

Jeg kom på tværs af denne fantastisk geeky idé om en uge siden på 52tiger.net og glemte det, indtil jeg opdagede den tabte langvarige browser igen. Du kan tjekke videoen nedenfra derfra, den går gennem opsætningen, og du ser det hele i aktion. Ovenstående billede af iPad og ADB tastatur er fra JohnHendron.net.

Det er ikke helt en træ Apple I, men det er stadig ret fantastisk!